oto kilka fotek mojej 318is z 93r. Sprowadzana z Niemiec wiec jestem pierwszym wl. w kraju i to mnie cieszy . Wyposazenie: klima, elektryka poduszka, wspomaganie itd. Mysle nad kupnem fajnych alumow ale jak narazie lipa troche z kasa
Ostatnio zmieniony przez 17 Czerwiec 2008, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Moje BMW: E36 325i coupe
Imię: Krzyś Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 19 Gru 2006 Skąd: Świerklany
Wysłany: 18 Luty 2007, 14:33
kolejna czerwona coupe w naszej galerii ladne oczywiscie. Jak bys chcial kierownice z M-pakiektu to zglos sie do devro z forum. Chetnie by sie zamienil na twoja. A na alukach 17" autko by sie ladnie prezentowalo
Zajefajna... Czerwona Hehe...
Fajne autko tylko nie podoba mi sie ta d
MaTyS [Usunięty]
Wysłany: 18 Luty 2007, 16:54
autko eleganckie
Ja tez mam ringi tylko u mnie to lepiej wyglada bo mam brewki i nie widac tych laczen bo tak to troche jak podkowy wyglada
Alumki, gleba, brewki i wypas
A mi sie akurat ten spojler podoba i podobny bede u siebie montowac
jak myslicie beda pasowac swiatla te z przodu do do mojej beemaki od sedana tez 318i ?
MaTyS [Usunięty]
Wysłany: 25 Luty 2007, 13:08
moje zdanie:
zostaw tak jak masz i jest gitara
mi sie zespolone podobaja tylko gdy jest maska przerobiona na e46 z bad lookiem to fajnie wyglada ale przy orginalnym przodzie te zespolone nie wygladaja najciekawiej.
Moje BMW: e46 coupe
Imię: Rawid Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 04 Gru 2006 Skąd: radlin
Wysłany: 25 Luty 2007, 15:47
Nie podoba mi sie znaczek M na klapie ,naklejka GT o ile sie nie myle ,drazek zmiany biegow,parapet na klapie,magnetofon i komin .Reszta jak najbardziej OK