[E36] Nasadka sruby zabezpieczajacej
[E36] Nasadka sruby zabezpieczajacej
Witam.Pamowie spotkała mnie mega lipa zgóbiłem nasadke od sruby zabezpieczajacej,idzie taka sama nasadke gdzies zdobyc??pilne
Arturo
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=36&fg=25 numer 3 na rysunku,tylko sa rozne rodzaje,nie wiem czym sie roznia!!
Arturo
czyli masz ori. jedziesz do aso w katowicach, powiesz że zgubiłeś i nie wiesz jaki numer. zaproszą cie autem na serwis. pocisz sie ma fury a mechanik dopasowywuje między 30toma rodzajami zamków. znajduje, mówi ci numer, pyta czy odkrecić ci wszyskie śruby na zamek "w razie czego". chcesz albo nie. oczywiście gratis. wracasz do częciowca, mówisz mu numer zamka, on sprawdza czy ma. jeśli nie ma to ma na drugi dzień, a w gorszym przypadku za 5 dni, jeśli z niemiec. zgłaszasz sie po zamóiony zamek, płacisz 28,70 i do widzenia
Darcyn dzieki wielkie,tez myslałem o aso ale wolałem sie upewnic!a jeszcze jedno odkreciłem kolo bo zamierzam sie z wymiana tarcz i klocków hamulcowych i jak jest ta srubka co trzyma tarcze ona ma wyrobiony ten łedek co trzyma tarcze hamulcowa teraz chyba mnie czeka rozwiercanie sruby!!!wypali takie cos??
Arturo