e36 światło wewnątrz auta.

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Mody_318
Małopiszący

e36 światło wewnątrz auta.

Post autor: Mody_318 »

Witam. Mam pytanie dotyczące światła wewnątrz auta. Proszę by ktoś mi poradził co zrobić. Aktualnie światło wewnątrz mam wyłączone (przełącznik w lewą stronę), normalnie działa, gdy mam w pozycji prawej - ciągle włączone. Ale jeśli przełącznik będzie się znajdował w pozycji środkowej, to przy otwarciu drzwi - lampka się zapala, a przy zamknięciu - dalej się świeci. Zarówno podczas postoju, jak i jazdy na pozycji środkowej lampka mi świeci.
Proszę o wskazówki co zrobić.
Dziękuję i pozdrawiam. :)
Adamss1985

Post autor: Adamss1985 »

No ja nie mam pojęcia co zrobić ale chętnie bym się dowiedział bo mam taki sam problem. Mam nadzieje ze ktoś wie o co chodzi??
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

pierwsze co przychodzi mi na mysl to wylacznik przy drzwiach kierowcy ktory moze byc uszkodzony...ogolnie sprawdzil bym wlasnie te wylaczniki...bo to chyba najprostsze do zrobienia :)
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Ja miałem podobne objawy w seacie ibiza, uszkodzone były właśnie te czujniki w drzwiach i światło ciągle się świeciło.
Obrazek
ODPOWIEDZ