320d problem z pompa
320d problem z pompa
Witam wszystkich mam duży problem z moja mała pewnego dnia se kurde jechałem w miare spokojnie tu nagle zaczeła mi zdychac maszyna aż padła... Zawiozłem do mechanika którego niestety nie znam i powiedział mi że pompa popsuta i koszt naprawy od 1500 do 3000zł pytanie do was wszystkich czy to normalna cena jeżeli chodzi o regeneracje pompy czy koleś troche przesadzil?? a drugie pytanie czy nie lepiej kupić używke za 1200zL +montaż no i oczywiście zaryzykować a starą sprzedać na allegro jako zepsutą do regeneracji??? pozdrawiam wszystkich wielbicieli owej wspaniałej marki BMW
rafal biernat
Dzieki też właśnie mi sie tak wydawało. A może wiesz coś na temat tego mechanika?? warsztat znajduje sie w Bełku i podobno jest to specjalista od BMW.. A ja mam głupia sytuacje ponieważ jestem za granica i wracam dopiero za 3 tygodnie i kurde znajomy sie zajmuje tym moim problemem i ten mechanik podobno jest dobry. Jest jeszcze jakiś w żorach ale podobno w chu... leci
rafal biernat
Oczywiście chodzi mi o pompe wtryskowa bo wcześniej nie napisałem dzieki chłopaki za porady no i kolege (pazura87) oczywiście prosiłbym o jakieś namiary na pana mechanika. Jak ktoś coś jeszcze wymyśli to prosze pisać bo chyba moja maszynka poczeka z naprawa na moj powrót se odpocznie pozdro
[ Dodano: 28 Wrzesień 2010, 21:35 ]
MAm nowa informacje jest podobno zepsuta elektronika przy pompie... no i kurde co robić chłopaki????????????? więc ta cena za naprawe u tego mechanioka 1500zł do 3000zł jest za naprawe kabli jebanych nienawidzę nowoczesnych aut kur...........
[ Dodano: 28 Wrzesień 2010, 21:35 ]
MAm nowa informacje jest podobno zepsuta elektronika przy pompie... no i kurde co robić chłopaki????????????? więc ta cena za naprawe u tego mechanioka 1500zł do 3000zł jest za naprawe kabli jebanych nienawidzę nowoczesnych aut kur...........
rafal biernat
No kurde bele to sie nazywa zajebiste forum z BMW bo byłem na takim innym zapisany poprzednim razem jak mi sie autko popsuło (nie podam nazwy no i kurw... czekałem na odpowiedzi i sie nie doczekałem pazura87 dzięki wielkie za numer jak wróce do polszy to bede dzwonić do typa no i ogolnie wielkie dzieki chłopoki a tak przy okazji to kumpel dzisio mi powiedział żeby dwa razy sprawdzić czy tak przypadkiem nie popsuła sie pompa przy baku bo podobno mechanicy właśnie w takich przypadkach mówią że się zjebała pompa wtryskowa bo wiadomo większy koszt naprawy a potem wciskają kity pozdro
rafal biernat