BMW E34 2.0 150km WARTO?????

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Malaj
Zaawansowany forumowicz

BMW E34 2.0 150km WARTO?????

Post autor: Malaj »

Witam, pisze z pytaniem czy warto kupić bmw e34 91r 2.0 ben 24 zawory ?? Oglądałem kilka sztuk i wpadła mi w oko tylko nie wiem czy te bestie są żywotne :roll: pozdrawiam
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

E34 wszystko zależy czego oczekujesz od niej jeżeli zrywności to szału z tym silnikiem nie będzie natomiast jeżeli chodzi o budę to ma swoje latka i wszystko zależy od poprzedników oraz obecnego właściciela.
Ja obecnie przerabiam już trzecia.
Możesz podesłać linka na PW oblukam i zobaczymy co tam sobie upatrzyłeś bo w tej chwili już bardzo ciężko o dobry egzemplarz tej serii z reguły są to auta bardzo zużyte i wymagaja wiele troski w wielu przypadkach przewyższający wielokrotnie wartość kobiety :wink:
Jeżeli ktoś o nią dbał i chodzi mi tu wyłącznie tylko o blachę oraz zwyczajne sprawy serwisowe to mogę ci powiedzieć że jest to auto nie do zajechania :bmw:

Zresztą wystarczy wejść na obojętnie jaka strone aukcyjna i sprawdzić ile np:jest E-34 E-32 w dobrych pieniądzach z dobrych rąk :grin:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
ODPOWIEDZ