BMW E34 2.0 150km WARTO?????
BMW E34 2.0 150km WARTO?????
Witam, pisze z pytaniem czy warto kupić bmw e34 91r 2.0 ben 24 zawory ?? Oglądałem kilka sztuk i wpadła mi w oko tylko nie wiem czy te bestie są żywotne pozdrawiam
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
E34 wszystko zależy czego oczekujesz od niej jeżeli zrywności to szału z tym silnikiem nie będzie natomiast jeżeli chodzi o budę to ma swoje latka i wszystko zależy od poprzedników oraz obecnego właściciela.
Ja obecnie przerabiam już trzecia.
Możesz podesłać linka na PW oblukam i zobaczymy co tam sobie upatrzyłeś bo w tej chwili już bardzo ciężko o dobry egzemplarz tej serii z reguły są to auta bardzo zużyte i wymagaja wiele troski w wielu przypadkach przewyższający wielokrotnie wartość kobiety
Jeżeli ktoś o nią dbał i chodzi mi tu wyłącznie tylko o blachę oraz zwyczajne sprawy serwisowe to mogę ci powiedzieć że jest to auto nie do zajechania
Zresztą wystarczy wejść na obojętnie jaka strone aukcyjna i sprawdzić ile np:jest E-34 E-32 w dobrych pieniądzach z dobrych rąk
Ja obecnie przerabiam już trzecia.
Możesz podesłać linka na PW oblukam i zobaczymy co tam sobie upatrzyłeś bo w tej chwili już bardzo ciężko o dobry egzemplarz tej serii z reguły są to auta bardzo zużyte i wymagaja wiele troski w wielu przypadkach przewyższający wielokrotnie wartość kobiety
Jeżeli ktoś o nią dbał i chodzi mi tu wyłącznie tylko o blachę oraz zwyczajne sprawy serwisowe to mogę ci powiedzieć że jest to auto nie do zajechania
Zresztą wystarczy wejść na obojętnie jaka strone aukcyjna i sprawdzić ile np:jest E-34 E-32 w dobrych pieniądzach z dobrych rąk
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle