opony na lato do E46 sedan
opony na lato do E46 sedan
Witam aktualnie założyłem komplet zimowy nie bardzo wiem jakie opony wybrać na sezon letni. Może ktoś może coś polecić? Ja zastanawiam się nad BRIDGESTON
Ja mam w swojej E36 na przodzie 215/45 R17 87W Bridgestone Potenza, a tył 225/45 R17 91W Bridgestone Potenza też, gorąco polecam, nie huczą, piekielnie się trzymają, nie pozwalają, żeby koła buksowały, auto bardzo ciężko jest rzucić w poślizg. Tylko jest jeden minus sztuka kosztuje 550 złotych. Takie opony Ci polecam na 17 calowe felgi.SŁOWIK pisze:Witam aktualnie założyłem komplet zimowy nie bardzo wiem jakie opony wybrać na sezon letni. Może ktoś może coś polecić? Ja zastanawiam się nad BRIDGESTON
ALE NAJWAŻNIEJSZE:
Nie napisałeś ważnych informacji takich jak na jaką felgę chcesz założyć oponę, jaki rozmiar, stal czy aluminium, jak szeroka, jak używasz auto? To jest najważniejsze zamiast pytania "jakie opony wybrać na sezon letni", żeby dobrać Ci opony do twoich potrzeb i twojego stylu jazdy.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Brigdestone, Pirelli, Michelin, Goodyear to ta sama wysoka jakosc. Obojetnie co kupisz. Wystrzegaj sie jedynie chinoli typu Wanli itd.
jabys chcial kupic opony uzywane to pisz. Mam tego troche.
jabys chcial kupic opony uzywane to pisz. Mam tego troche.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dzieki za informacje jak będę potrzebował używek na pewno sie odezwę. Mrcin86 dzieki za wskazówki faktycznie mało napisałem. Ja jeżdżę na alufelgach 17 i lubię dynamiczną jazdę zastanawiam się nad BRIDGESTONE POTENZA RE050A i na przód 225/45/17 a tył 245/45/17 teraz miałem taką szerokość i prowadziło się super ale te opony to już szmelc