mi tez kiedys mrugalo. Okazalo sie ze przetwornica. Mialem wtedy 8000K zmienil mi kumple w sklepie na zestaw 6000K i problemy sie skonczyly. Czasem mi gasna lampy ale to przez to ze wtyczka zle dochodzi do lampy ale za zimno jest zeby sie bawic w to narazie. Co do cen Xenonu to cokolwiek kupisz bedzie takie samo tylko rozniace sie naklejka. Wiec bierz jak najtansze i najlepiej w sklepie bo jak cos sie zwali to musisz wysylac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
I tutaj się Krzys nie zgodzę z Tobą. W szczególności jeśli ktoś używa CB , a większość z Was pewnie tak. Byle barachło robi potworne zakłócenia, a dobry i sprawdzony ksenon nie...
Jeśli jesteś sobie w stanie sam założyć to nie ma problemu z zakupem (kwestia tylko czego) .Ale ten numer który podałam wyżej mało tego że ma dobry towar za dobre pieniądze to masz również gwarancje i montaż .
U mnie sie okazalo ze nonamy sa do d^**((&%$$ !!! Wlozylem Phillipsa 4300K i dziala.
Zmienilem poki co obiei musze poszukac dobrych 6000K, moze zadzwonie pod ten numer co Sylwia podala i dopytam jakie ma
chlopaki.mam problem z xenonami.informuje ze mam nowy komplet i zarowki 10000k.i niekiedy prawa zarowka sie nie zaswieca,czy to jest problem z zarowka czy przetwornica.okablowanie jest bardzo dobre zwarcia nie ma i np styki tez dobrze stykaja i nie sa zardzewiale.informuje tez ze zarowka hid xenon 10000k jast na srodku zamglona ta banieczka.niekedy swieci niekiedy nie