[E46] zamula sie
-
- Małopiszący
-
- Zaawansowany forumowicz
ja robilem kompletny powiedzmy remont silnika m43 odma,uszczelki kompletne ,uszczelki miski,panewki,termostat,pompa paliwa, duzo jezdze w roku jakies 20 tys. mil jezeli jest dobrze uszczelniony,nigdzie sie nie leje to sie sprawuje bardzo dobrze,czyszczona przepustnica,egr,silniczek krokowy potrafi platac figle wiec dobrze go przeczysc jak faluja obroty, bardzo wrazliwy silnik,lewe powietrze delikatnie i juz zle sie czuje,katy padniete,sondy i dupa .... duzo tego ale po 3 latach jazdy non stop mozna miec z niego pozytek .... pozdro
aha pali na trasie do 120km/h 8.0 l potem do 140km/h 8.5-9.0 l , miasto nie wiem jak inni jezdza ale mi powyzej 10l nie ma bata chyba ze straszne korki i podjazdy (ale na wyspach tego nie ma ) teraz jest dolot z daveF kit z 330 i jest zwawiej od dolu
aha pali na trasie do 120km/h 8.0 l potem do 140km/h 8.5-9.0 l , miasto nie wiem jak inni jezdza ale mi powyzej 10l nie ma bata chyba ze straszne korki i podjazdy (ale na wyspach tego nie ma ) teraz jest dolot z daveF kit z 330 i jest zwawiej od dolu
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."
-
- Małopiszący