Witam problem jest taki założyłem koła do mojego e46 17 7,5 et41 i coś mi stuka w przednich kołach czy to et nadaje sie do e46? co to za stuki nic nie przylega do koła i ten stuk jest co obrót koła:/ na 15 ori BMW tak nie ma.
pewnie ciezarki na feldzie ci obcieraja o zacisk hamulcowy też tak miałem
albo poczekasz az sie minimalnie doszlifuja i ucichną albo załóż dystans 5-10 mm
no tak tylko masz et41... a wcześniej możne miałeś et 20? np.
Najlepiej podnieś auto i pokręć kołem i zobaczysz w którym miejscu ociera Ja stawiam na śruby ;]
Z tego co wiem koła jeździły w e39 i e60 17 cali szerokość 7,5 do tego dystanse byłe 1.5cm. problem ze śrubami został rozwiązany ale gdzieś dziwnie auto podskakuje jak pingpong. pierścienie centrujące???
jakie te pierścienie ? nie znam sie na tym prosze o pomoc bo auto tak dziwnie podskakuje jak pingpong na równej drodze a będę zakładał gwint a nie chce żeby nie wyszło tak ze autem nie bedzie sie dało jeździć.
Pierścienie założone dystanse tak samo 15mm założone gwint skrecony na jazdę po polskich drogach ale auto dalej lekko podskakuje po wjechaniu w nierówność albo po zjechaniu na równy asfalt przez chwile auto delikatnie podkasuje. czy to wina opon "Vikingi"