Gdzie dać Maglownicę do regeneracji?

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Gdzie dać Maglownicę do regeneracji?

Post autor: Moloch »

Witam Panowie i Panie, nie wiecie może gdzie na śląsku można dać maglownicę do regeneracji? BMW E60 530D, najlepiej jakiś sprawdzony warsztat, z góry dziękuje za odpowiedzi :wink:
Awatar użytkownika
voytoosrk
Małopiszący

Post autor: voytoosrk »

bytom... tylko z tym zebw bytomiu sa 2 firmy nawet na tej samej ulicy :)tutaj masz nr 692 281 389... Druga firma to "twoj serwis" i ich unikaj jak ognia :) a jak sie z tym dogadasz przez tel to we wtorki odbieraja u nas (rybnik, wodzislaw itp) a w czwartki przywioza gotowa z gwarancja :)
Pablow
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Pablow »

zadzwoń do seby (kiedyś miał czarne e46) on ostatnio moją e39 miał na warsztacie i ma sprawdzonego gościa, który moją przekładnie całą robił i nie narzekam :)

nr. do Seby: 600-435-204
dudi
Małopiszący

Post autor: dudi »

voytoosrk pisze:bytom... tylko z tym zebw bytomiu sa 2 firmy nawet na tej samej ulicy ... Druga firma to "twoj serwis" i ich unikaj jak ognia :)
Czemu ich unikać jak ognia? Uzasadnij.
Świder
Małopiszący

maglownica

Post autor: Świder »

Proponuję kupić używaną, po 1 zapłacisz mniej a po 2 montowałem w niektórych samochodach po 3x regenerowane maglownice które szły na reklamacje i to z różnych firm.
Awatar użytkownika
voytoosrk
Małopiszący

Post autor: voytoosrk »

dudi pisze:
voytoosrk pisze:bytom... tylko z tym zebw bytomiu sa 2 firmy nawet na tej samej ulicy ... Druga firma to "twoj serwis" i ich unikaj jak ognia :)
Czemu ich unikać jak ognia? Uzasadnij.
Robilem tam kilkanascie przekladni... Klika od razu szly do poprawki, kilka sie rozcieklo albo dostaly luzu po kilku miesiacach, a u mnie strasznie ciezko chodzila po regeneracji i uslyszalem ze "to sie wyrobi"... Po 2 latach sie nie wyrobilo jeszcze :) jeden przypadek (alfa 156) listwa miala luzy gora-dol i stukala... Po regeneracji bylo dalej to samo... Tylko wymyli i pomalowali :) drazek srodkowy po "regeneracji" w e38 dostal luzu po tygodniu :) teraz daje komu innemu i nie spotkalem sie z bublem czy to przekladnia czy wahacze czy cokolwiek... :) wystarczy? :) gdyby to byl 1,2,3 przypadki to bym tego nie napisal bo zawsze cos moze sie zdazyc ale za duzo tego bylo :)
ODPOWIEDZ