[E46] usuniecie cyfer z tylnej klapy

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

pisarek zaloz lepiej nowy temat. Bo jak ktos bedzie mial podobny problem w przyszlosci to skorzystac z czystej tresci ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Killme pisze:
daro 16v pisze:
Killme pisze:jak zetniesz ten znaczek żyłką to póżniej Ci zostanie klej z tego znaczka, delikatnie go rozpuszczalnikiem wyczyść (tak zeby lakieru nie naruszyć) i póżniej pasta tempo i wypolerować :) jak tak swój znaczek zrzuciłem i nie ma sladu po nim :)
wszystko ale nie tempo :neutral: najwiekszy syf!! to juz lepije pasta do zebow to lakieru nie pokaleczysz a tak serio to farecla G3 badz brill ale nie tempo ktora szlifuje jak piasek...a co do sciagniecia jak jest oryginalny lak jak juz pisalem to nie mam obaw o uszkodzenie lakieru jesli nie zadrzesz czym ostrym tylko zerwiesz
daro czy jak wiem, jak poleruje tempem mój 22 letni lakier na e30 i Ci powiem ze jak na te lata to sie jeszcze super prezentuje i jakoś nie jest "wyszlifowany" , może dlatego ze to oryginalny mocny lakier!
Jesli chodzi o twardosc oryginalnego lakieru zapewne jest to wielka zaleta i napewno ciezej go zedrzec czy porysowac co nie zmienia faktu mojego stanowiska co do pasty tempo :wink:
Robert
Małopiszący

Post autor: Robert »

a jak juz mam sciagniety znaczek to czym najlepiej pozbyc sie pozostalego kleju na klapie ? bo slyszalem ze nitro nie jest dobre na lakier ;p
marras
Małopiszący

Post autor: marras »

Benzyna ekstrakcyjna lub zmywacz silikonowy i na pewno usuniesz klej.
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

lub glinka :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ