[E39] Dzwięk mojej R6
Soki ale jezeli ktos go towierał od górnej czesci to z kanału tego nie zobaczysz bo nie wsadzisz przecierz głowy miedzy kata a podłoge chyba ze wyjmiesz układ wydechowy to niema opcji zeby nie zobaczyc bo to pewne ze sa slady oi to bardzo widoczneSoki pisze:Jeżeli ktoś go ,,wybebeszył" to na pewno nie pospawał tak dobrze jak robi to fabryka na pewno będzie to widać pod autem a do tego oznaki korozji, ponieważ jak by nie patrzeć została naruszona wierzchnia warstwa ochronna powłoki katalizatora zabezpieczająca go przed korozją.
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Pablodevil Twoja wersja jest równie mylna jak trafna, równie dobrze ktoś nie musiał się męczyć aby demontować pół układu wydechowego aby to zrobić i defakto wszystko jest z katem w porządku. Aczkolwiek przeżywając bolączkę naszego kolegi słyszał ktoś na Real ten wydech, może akurat wszystko jest ok tylko mamy mylne wrażenie że coś jest nie tak
Lub wina stoi np: za tłumikiem
Lub wina stoi np: za tłumikiem
teoretycznie masz racje ale nawet nie wiesz jak ludzie potrafią mogą sie nameczyc zeby klient nie widxzial ze ktos mu wytargal kataa zeby go sprzedac albo zeby teoretycznie na przegladzie nazywalo ze kat jest...Soki pisze:ktoś nie musiał się męczyć aby demontować pół układu wydechowego aby to zrobić i defakto wszystko jest z katem w porządku.
tu masz racje bo to jest tak samo jakbys zadzwonil do lekarza "panie doktorze tu na dole mnie boli co mi jest?? wiec najlepiej uslyszec go na zywoSoki pisze:Aczkolwiek przeżywając bolączkę naszego kolegi słyszał ktoś na Real ten wydech,
tłumik to nei jest obstawiam jednak za katem bo sam tlumik nie jest w stanei wydac takiego dzwieku (stwierdzajac po dzwieku z filmiku )Lub wina stoi np: za tłumikiem
A troche pojecia mam w tym temacie bo kilka lat robile z tłumikami i tez widzialem jak sie czaruje z katami niestety ;/
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz