[E46] Czy taki samochód nadaje się na prowadzenie firmy?

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
larencase
Małopiszący

Post autor: larencase »

Powracam koledzy po dłuższym czasie do tematu, od trzech tygodni jestem nowym posiadaczem e46 320d, bardzo sobie chwale samochód, został kupiony naprawdę okazyjnie i to za śmieszne pieniądze, sądziłem że czekają mnie wydatki na serwisie, a tu nie licząc wymiany olejów i filtrów plus odma to samochód nie wymaga żadnego wkładu. Zawieszenie, silnik hamulce, elektronika zachowuje się jak nowe. Lakier oryginał, troch,ę zaniedbany, ale lepiej taki niż nówka na szpachli :P porównując ją do poprzedniej 530d to piątka była trochę bardziej mocniejsza, i szybsza na prostych, ale w trójce nie czuć aż tak tej masy, idealne auto w miasto, spalanie ciągle pokazuje mi od 4,4 do 4,6 nie ważne czy klima czy miasto, ciągle mam to samo, z obliczeń na stacji mi wyszło nieco więcej ok 5,3 l/100 tak więc pali jak panda, fakt że nie wariuje tym autem. Chciałem wszystkim serdecznie podziękować za podpowiedzi związane z tym tematem, dzięki waszym sugestiom miałem ułatwioną sprawę przy wyborze ;)
Bayerische Motoren Werke
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

No to teraz galeria!!!
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ODPOWIEDZ