przygasanie ??

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
sprinter
Małopiszący

przygasanie ??

Post autor: sprinter »

Witam serdecznie mam problem z moim e46 316i jesli to pomocne to rok 2002 ostatnio zaczeła mi mrugac co jakis czas czerwona kontrolka oleju na komputerze do wymiany jeszcze 19000 i od tego tez momentu moja e46 dziwnie sie zachowuje tzn przygasa i na zimnym i cieplym silniku ale tylko przy hamowaniu jak juz zwalniam prawie do zera i wrzucam na luz przygasnie zaswieca sie czerwone kontrolki z oleju i aku i znow wskoczy na obroty i jest normalnie troszke mnie to niepokoi pozatym dolalem litr oleju i kontrolka juz mi nie mruga bmw jezdzi na 5w40 prosze o porade i pomoc co to moze byc aha po dolaniu tego oleju mam wrazenie ze juz mniej przygasa tzn np raz na dzien nie 2 lub 3 z taka mechanika to jestem lajik z gory dzieki
sprinter
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

krokowy do czyszczenia

zapala sie olej bo obroty spadaja czyli spada cisnienie oleju
...tak znowu sie czepiam...
sprinter
Małopiszący

Post autor: sprinter »

dzex i mam pytanko nadal sa zjazdy w piatek na parkingu kolo ikei?? jesli tak musze sie wkoncu tam zjawic!!
sprinter
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

dzex i mam pytanko nadal sa zjazdy w piatek na parkingu kolo ikei?? jesli tak musze sie wkoncu tam zjawic!!
ostatnio jak tam bylem...to lepiej o ilosci samochod nie mowic :)

teraz jak jest zimno to ikea umarla
...tak znowu sie czepiam...
ODPOWIEDZ