[exx] Wyważanie kół gdzie profesionalnie?

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
incoming
Zaawansowany forumowicz

[exx] Wyważanie kół gdzie profesionalnie?

Post autor: incoming »

Witam mam problem z kołami opony nowe pierscienie centrujace załozone a przy ok 100km/h kierownica drży dodatkowo sama podłoga z przodu tez drży przy wiekszej predkosci lepiej nie jest. felgi były sprawdzane w warsztacie czy są proste facec twierdzi ze tak koła wywazył ale nawalił odważników! słyszałem ze dobre wywazenie to tak długo wywazac aż bedzie jak najmniej odwazników. Czy w rybniku i okolicach ktoś zna się konkretnie na rzeczy. wyważania czy stwierdzania felga prosta krzywa ??

felgi 225/40/18

Na zimówkach ten problem nie wystepuje.
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

wpadnij do mnie mimo że mamy wolne spróbuje Ci pomóc dziś lub jutro będę uchwytny do godziny 11.30
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
incoming
Zaawansowany forumowicz

Post autor: incoming »

dzięki różnica jest od razu nie to auto całkiem inaczej się prowadzi. nie przetestowałem jeszcze przy duzych szybkosciach. ale juz teraz jest o niebo lepiej. :bmw:
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

incoming, ciesze się że dałem rady pomóc oby służyło ! :)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
ODPOWIEDZ