Witam. OD jakiegos czasu mam taki problem ze czasem jak wsiade do auta i odpale i gdy chce ruszyc wcisne gaz to lapie strasznego mula... Trudne do opisania. I podczas jazdy rowniez czasem czuc jak wciskam gaz to jakby moc troszke tracil zamiast cisnac do przodu. Nie wiem co moze byc tego przyczyna... Ktos sie moze zna na tym..?:(
A druga sprawa to taka ze gdy auto stoi w miejscu na luzie czy na biegu to spadaj obroty tak do 500 i dziwnie chodzi auto jakby mialo zaraz gasnac i nim tak trzesie...
Jesli ktos moglby pomoc w jaki kolwiek sposob/doradzic to bylbym bardzo wdzieczny.
Tak jak napisali poprzednicy ale zacząłbym od przepływki. Najlepiej jakbyś na próbę podpiął od kogoś (by od razu nie kupować) na próbę z takiego samego silnika bo pasować może więcej przepływek a nie dają Ci żadnego efektu
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
To jest 1.6 Benzyna. Dzisiaj znow to samo jade na 2 i nagle taki mul.. Ja mu gaz a on mi sie jakby zatrzymywal..;/ A orientujecie sie ile kosztuje taka wymiana krokowego..?