Miałem taką cześć kiedyś u siebie w aucie ale nie nurtowało mnie żeby sprawdzić czemu to służy. Masz numer katalogowy tej części powinna być wytłoczona na tym elemencie.
MIRAS pisze:to jest króciec do którego podłączone są przewody odpowietrzające jutro sprawdzę skąd idą
z tego co wiem to ten krociec jest podlaczony pod przewody plynu chlodzacego ja u siebie dalem kolanko a dziure zaslepilem poco ma sie dostawac cieple powietrze do gardzieli a to cos podgrzewa komore gdzie znajduje sie filtr powietrza
MIRAS pisze:to jest króciec do którego podłączone są przewody odpowietrzające jutro sprawdzę skąd idą
z tego co wiem to ten krociec jest podlaczony pod przewody plynu chlodzacego ja u siebie dalem kolanko a dziure zaslepilem poco ma sie dostawac cieple powietrze do gardzieli a to cos podgrzewa komore gdzie znajduje sie filtr powietrza
Juz Darex mi wytlumaczyl co to chlopak ma mnie juz dosc:D
Na przyszłość jeśli ktoś ci coś wytłumaczy o co pytasz na forum to podziel się tą wiedzą aby inni w przyszłości po raz 10 nie musieli zakładać takiego samego tematu
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
Na przewód odpowietrzający nigdy mi to nie wyglądało. A raczej coś z elektroniką ponieważ było to podpięte pod jakiś czujnik teraz już też wiem o co z tym chodzi również