Witam. Dzisiejszym problemem jest to iż, po wrzuceniu letniej felgi o wymiarach 16/215/40 ET35 9J opona ociera bokiem o nadkole obniżenie tyłu wynosi -40mm. Więc tu pytanie sklepać ranty w nadkolu, zmniejszyć obniżenie tyłu o ok. 10mm + twardsza fedra lub poszerzyć nadkola? Sory za orty jak występują i czekam na doradzenie. Ewentualnie mogę dać komuś żeby mi to ogarnął. Pozdrawiam
dziwne ze przy takim ET ci obciera opona. To czy rolowac czy utwardzic zalezy jak to wyglada i kiedy ci obciera. Wiadomo ze fajnie miec twardy zawias i nie za wysoko, ale wszystko proporcjonalne powinno byc do przodu. Moze daj jakies foty jak to wyglada.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Może to zabrzmi dziwnie, ale ja pojechałem z tylnimi rantami w kompakcie szlifierką .
Trochę szpachli z włóknem szklanym i zakonserwowane, przezyło jesień i zime i nic a nic się nie dzieje
właśnie znajomy lakiernik gadał mi ze szło by tak to zrobić jak mówi Gurian, ale nie poleca zbytnio tej metody, spróbuje jutro sklepać rant nadkola, może to wystarczy obciąże tył i zobaczę czy gdzieś łapie jeszcze, a obciera na każdej nierówności na drodze.