[E34] Ludzie pomocy problem z kółkam
[E34] Ludzie pomocy problem z kółkam
siemka wszystkim, mam problem z kółkami z przodu są cofnięte do tyłu, ok 0,5cm od błotnika, co jest przyczyną?
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Pokaz foto, bo nie do konca rowumiem o co Ci chodzi... Masz cofniety KWSZ?
Mozesz miec krzywe wahacze, krzywa belke pod silnikiem... jedz na stacje kontroli pojazdow i popros zeby Ci wzial auto na szarpaki i zobaczyl co jest grane.
Mozesz miec krzywe wahacze, krzywa belke pod silnikiem... jedz na stacje kontroli pojazdow i popros zeby Ci wzial auto na szarpaki i zobaczyl co jest grane.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Zle przyspawali cwiartke.LuQ pisze:hehe, mam podobną sytuację z prawym przednim kołem, jest cofnięte do tyłu o około 1cm i nikt do tej pory nie potrafił mi stwierdzić co jest przyczyną... auto oglądane ze wszystkich stron wiele razy...
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Mowie tylko to co widze. Skoro typ nie wie co jest nie tak, bo sie nie zna, mechanicy tez nie wiedza to znaczy ze ma zle przyspawany kielich. Proste jak dupczenie.
koledzy tak to wygląda, i wydaje mi sie że coraz bardziej się cofa, wahacz górny wymieniony meyle hd łączniki meyle hd, stabilizatory meyele hd wahacze dolne nie zostały jeszcze wymienione, od kierowcy napewno jest do wymiany ale nie wydaje mi się że od tego to może być, jeszcze mam jakąś tuleje i ze jest ona gdzien na budzie samochodu ona jest jedna tylko moze to byc to? P.S nie wiem nie znam się, jest to moja pierwsza bmka.
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Masz cos nie tak z KWSZ. Stacja diagnostyczna powinna rozwiac watpliwosci, bo widze ze dalej nie byles. Ale stawiam na dolne wahacze, bo one sa odpowiedzialne za to. Chyba ze masz cambery 3d ale w to watpie
Nie uderzyles z duza predkoscia/wcisnietym hamulcu do dziury/ w prog zwalniajacy?
Nie uderzyles z duza predkoscia/wcisnietym hamulcu do dziury/ w prog zwalniajacy?