[E36] 325 Turbo Coupe Korony

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
BaracuSS

[E36] 325 Turbo Coupe Korony

Post autor: BaracuSS »

Znalazłem na innym forum autko korony, szkoda że się u nas nim nie pochwalił więc podaję link do tej stronki warto poczytać, zobaczcie filmik zajefajnie gwiżdże :

http://www.streetracing.pl//index.php?s ... 53300&st=0
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 12:51 przez BaracuSS, łącznie zmieniany 1 raz.
daro 16v

Post autor: daro 16v »

przeczytalem zobaczylem i gratki dla Korony ,masz chlopie pojecie od własciwej strony :wink: A dlaczego Korona sie tutaj nie chwalil projektem ?-dla mnie to jasne jak pewnie rowniez do czesci z Was
Ariel

Post autor: Ariel »

ja rowniez przeczytalem caly temat i zobaczylem i powiem ze jestem pelen podziwu dla Ciebe korona, szacunek za wlozona prace w bunie, te turbo ładnie musi gwizdac :D gratulacje
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ten filmik najlepszy. Marzy mi sie taki syk :D Korona nie chcesz spolerowac tego dolotu?? :D Moze by mi sie udalo sprobowac ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
przemek

Post autor: przemek »

fajne masz te autko korona. weź je tez pokaz tu na forum
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no swietnie swietnie, poogladalem, poczytalem i szacun :) dla Ciebie korona
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
korona
Zaawansowany forumowicz

Post autor: korona »

No i sie wydało :roll:

Autko jak widać - niczego sobie :twisted:

Mogę się pochwalić że jest to z pewnością jedno z najbardziej dopracowanych BMW T w Polsce, poczyniono w nim najwięcej przeróbek, i jako jedyne wykonane jest w całości przez właściciela. Jest to jedyne w PL E36 z silnikiem M50/M52 + turbo (znajomy ma M52 ale kompresor)
Wiem o każdym BMW Turbo w PL i wszystkie można policzyć dosłownie na palcach, i są to albo auta wykonane przez firmy (co nie znaczy że lepiej bo widziałem niezłe fackupy przez nie zrobione), albo auta niedopracowane które wysrały się po miesiącu lub już dawno nie jeżdżą...
A dlaczego Korona sie tutaj nie chwalil projektem ?-dla mnie to jasne jak pewnie rowniez do czesci z Was
Dokładnie jak piszesz. Bez urazy ale po prostu większość nie ma pojęcia o podstawach mechaniki, poza tym nie bardzo chciałbym czytać posty w stylu "ładna bunia. przydały by się brewki" :566: zastanowię się jeszcze nad tym
Ostatnio zmieniony 2008-06-07, 08:51 przez korona, łącznie zmieniany 1 raz.
bociek

Post autor: bociek »

A odwiedziles juz hamownie ???
przemek

Post autor: przemek »

aha zapomniałem napisać fajnie syczy
Awatar użytkownika
korona
Zaawansowany forumowicz

Post autor: korona »

Hamownia obciążeniowa będzie jak dojdzie nowa, już zakupiona turbosprężarka (która już idzie miesiąc ze stanów jakoś nie umie dojść).
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Co tu dużo gadać wielki szacun :!:
Obrazek
daro 16v

Post autor: daro 16v »

[ Dodano: Sob Cze 07, 2008 3:31 pm ]
A dlaczego Korona sie tutaj nie chwalil projektem ?-dla mnie to jasne jak pewnie rowniez do czesci z Was
Dokładnie jak piszesz. Bez urazy ale po prostu większość nie ma pojęcia o podstawach mechaniki, poza tym nie bardzo chciałbym czytać posty w stylu "ładna bunia. przydały by się brewki" :566: zastanowię się jeszcze nad tym
:one:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja tym juz jechalem :P masakra jest :D haha :D:D
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

Mysle ze bedzie okazja porównac z M3 :wink:
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

ja tez to chce widziec tym bardziej ze tez jechalem ta 325 doladowana i mysle ze bedzie ciezko :grin:
ODPOWIEDZ