Witam mam problem cieknie mi płyn ze wspomagania z tej kolumny kierowniczej nie wiecie czy da sie to jakos rozebrac jakis zimer tam wymienic czy cos???? czy musze dac do regeneracji albo kupic nowe ??
Krzys pisze:zestaw naprawczy widzialem to ksoztowal ok 150zl z wszystkmi uszczelkami itd..
¯ycze szczęścia
Po pierwsze sam tego nie wymienisz jak sie nie znasz. Po drugie nawet jak wymienisz i nie zepsujesz to i tak za pół roku pewnie zacznie cieknąć - jak ktoś regenerował pompy sprzęgłowe, hamulcowe itp tp wie o czym posze... lepiej znaleźć używaną maglownicę (ok 300-400zł) lub oddać do regeneracji i mieć gwarancję (ok 500-600zł)
wiadomo ze samemu to moze nie wypalic ale ja tylko pisalem o uszczelkach Mi tez cieknie z maglownicy ale narazie jezdze tak i jest ok. A na bierzaco mozna uzupelnic troche plynu.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Przejrzałem temat i coś napisze a mianowicie ja też mam problem tylko nie wiem do końca czy to jest płyn chamulcowy ale cały wężyk co wychodzi ze zbiorniczka plus pompa wspomagania i część silnika od strony właśnie pompy mam od oleju(lub coś podobnego ciężko wyczuć chodź mechanik stawiał na płyn) i nie wiem z czego wycieka może ma ktoś podobny przypadek