[E36] Czesci nowe i uzywane gdzie???

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
bob_best
Małopiszący

[E36] Czesci nowe i uzywane gdzie???

Post autor: bob_best »

jak na razie znam tylko jeden sklep w Sosnowcu. Moze ktos mi polecic tez inne miejsca, dodatkowo szukam miejsc gdzie da sie kupic uzywane czesci (potrzebuje pare plastikow i nie widze sensu kupowania nowych, a wysylkowo nie chce bo juz sie nacialem). Bede zobowiazany za pomoc. Najlepiej telefon i adres :) ale wszystko bedzie przydatne.

Tak na prawde nie wiedzialem gdzie to umiescic, wiec jak nie moze byc tutaj to prosze o przeniesienie, byle nie w miejsce gdzie watek zarosnie pajeczynami. Nie znalazlem takiego tematu na forum, a mysle ze to watek warty podwieszenia :bmw:
było Compact 323ti Indywidual :/
niski7

Post autor: niski7 »

to zaley jakie plastiki potrzebujesz, Nie raz jest tak ze jakies male dupsy sa najtansze nowe w salonie. Mowie to z wlasnego doswiadczenia.
bob_best
Małopiszący

niski7 pisze:to zaley jakie plastiki potrzebujesz, Nie raz jest tak ze jakies male dupsy sa najtansze nowe w salonie. Mowie to z wlasnego doswiadczenia.
potrzebuje schowek do compacta, ten ktory jest w desce przed pasazerem. Mam uszkodzona ta raczke do otwierania go, a nie udalo mi sie znalezc info jak wymienic sama raczke, a musi sie jakos dac, bo wystepuje jako zamiennik w ETK.

No i jeszcze polka tylna do compacta. Ceny z serwisu znam i tanio nie jest :neutral:

ale ogolnie bym sie chcial dowiedziec gdzie mozna kupic czesci do e36, bo jeden sklep to troche malo :mad:
niski7

w Gliwicach jest jeszcze purtak i ogien. no i Tarnowski, niezalezny serwis BMW (czesci nowe). Ogien i Purtak maja uzywki. Ale mnie nie lubia od czasu jak sie Ogien na mnie obrazil wiec nie mam ci jak ich polecic bo ani tel nie mam ani nic
bob_best
Małopiszący

niski7 pisze:w Gliwicach jest jeszcze purtak i ogien. no i Tarnowski, niezalezny serwis BMW (czesci nowe). Ogien i Purtak maja uzywki. Ale mnie nie lubia od czasu jak sie Ogien na mnie obrazil wiec nie mam ci jak ich polecic bo ani tel nie mam ani nic
heh... szkoda, bo wlasnie najbardziej Gliwice by mi pasowaly
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Katowice 501 318 065 tego gościa mogę polecić z czystym sumieniem, sklep na Warszawskiej,
Kolejny na Stanisława (co do żetelności to pół na pół)510 775 533.
Co do kolesia w Sosnowcu na Roweckiego jakoś nie mam przekonania...
Kilka razy mnie naciągnął...
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

w gliwicach na daszyńskiego jest gościu co ma dużo czesci do bmw tylko i wyłacznie jutro poszukam jego wizytówke i podam dokladne namiary...ale jak jedziesz daszynskiego to od strony sosnicowic jak jedziedziesz ta ulica to po prawej stronie zawsze stoja tam beemki cabrio lub jakas 5 badz tez 3
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
bob_best
Małopiszący

LUCKY_27 pisze:w gliwicach na daszyńskiego jest gościu co ma dużo czesci do bmw tylko i wyłacznie jutro poszukam jego wizytówke i podam dokladne namiary...ale jak jedziesz daszynskiego to od strony sosnicowic jak jedziedziesz ta ulica to po prawej stronie zawsze stoja tam beemki cabrio lub jakas 5 badz tez 3
ooo... to by bylo dla mnie bardzo wazne, bo slyszalem wlasnie ze cos jest na daszynskiego, ale kiedys sie tam przjechalem i nie znalazlem nic :cry: .
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

poszukam tej wizytówki i napisze na forum ja u tego goscia kupowałem czesci juz nie raz...teraz szukalem tej wizytowki ale nie znalazlem ewentualnie podaj mi numer telefonu to jesli znasz troszke gliwice to zadzwonie i ciebie nakieruje tam jakbym jej nie znalzl... nie bylo mnie 6 miesiecy w domu a mamuska robila porzadki imogla ja wyrzucic jak to mamuska :)
bob_best
Małopiszący

LUCKY_27 pisze:poszukam tej wizytówki i napisze na forum ja u tego goscia kupowałem czesci juz nie raz...teraz szukalem tej wizytowki ale nie znalazlem ewentualnie podaj mi numer telefonu to jesli znasz troszke gliwice to zadzwonie i ciebie nakieruje tam jakbym jej nie znalzl... nie bylo mnie 6 miesiecy w domu a mamuska robila porzadki imogla ja wyrzucic jak to mamuska :)
Bede pamietal o tym i jak nie wrzucisz tutaj zadnego info to sie odezwe na priv. Ew. spobuj opisac w jakiej okolicy to jest (np. wzgledem Szpitala i petli tramwajowej), ale fajnie by bylo gdybys ta wizytowke odszukal :mrgreen:
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

to jest jak jedziesz daszynskiego od strony sosnicowic po lewej stronie jest petla tramwajowa jedziesz dalej wzdluz torow potem jest takie rozwidlenie w lewo i na wprost to jedziesz prosto glowna i jakies 200 metrow od swiatel po prawej stronie w takim niepozornym domku a przed nim zawsze przy ulicy sa zaparkowane bmw...od strony ulicy jest wjazd prosto do garazu pod gorke i tam widac czesci...maja tez stronke w necie ale nie potrafie jej znalezc...mam problem ze spaniem przez moje malenstwo takze jeszcze poszukam :)
niski7

to wlasnie ogien, ten co ogolnopolskich i miedzynaradowych zawodach driftingowych startuje
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

a no z driftem cos wspolnego ma E30 przygotowana do driftu tam stoi zawsze i ładna E36 cabrio
niski7

to bylo dawno:
potem bylo e36 limo do driftu z silnikiem V8 4.0
a teraz jest e36 coupe z silnikiem 5.0 V8 z :m: 5 e39

Opisywana w przedostatnim GT

A na codzizen e46 cabrio, chyba ze cos sie zmienilo
virus

Post autor: virus »

"a teraz jest e36 coupe z silnikiem 5.0 V8 z :m: 5 e39" to jest 4.0 litry
na dzaszynskiego jest ogien a w pyskowicach jak lecisz 40 jest drugi koleś dużo ma e36 na placu i ma piękne e30 3.5 turbo
ODPOWIEDZ