[E36] szyberdach coupe..

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
pastuch

[E36] szyberdach coupe..

Post autor: pastuch »

witam szukam a raczej potrzebuje porady... a mianowicie proszę poratujcie, zy idzie zmienić sama blachę w szyber? tj chodzi mi o to czy blacha znajdująca se u góry na dachu widoczna jako część karoserii jest wymienialna?? z gory thx za zainteresowanie tematem:) :bmw: :bmw: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2008-12-04, 20:05 przez pastuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

TAK :520: jakby mogla nie byc chyba ze sie myle ;pp ale raczej lepiej bedzie nowy wmontowac chyba ze chcesz sie bawic
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

da sie. Mysle ze ok godzine roboty i troche cierpliwosci. Godzine liczac od momentu kiedy szyber jest sciagniety z auta. Robilem juz to kilka razy ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
pastuch

noo u mnie to wyglada tak... komus przeszkadzal moj uchylony szyber noo i walną w niego z gory tak ze sie zamkna no i juz sie neistety nie otwiera od momentu tego zajscia:/ bym dorwal to bym nogi polamal a potem rece:/:P ale mniejsza z tym teraz zastanawiam sie nad kupnem nowego ale jezeli nei znajde z swom kolrem blachy no to myslalem o przelozeniu jej, dzieki bardzo za info to teraz nie bede brac pod uwage koloru.. fajnie, thx za porade zainteresowanie i pomoc :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

w takiej sytuacji to kup przede wszystkim sprawny a jak bedziesz przekladal to blache przy okazji zmienisz
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
pastuch

no baaa ,, nie sprawny mnie nie interesuje :P :kolebka:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

szyberdach do bardzo delikatne urzadzenie w BMW niestety. Mam juz 3 szyber bo przy instalacji drugiego sam sobie go popsulem.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
pastuch

zauwazylem;)
ODPOWIEDZ