[E36] Cos mi wali pod podowziem jak przypieszam co to moze b

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
RobsonSc

[E36] Cos mi wali pod podowziem jak przypieszam co to moze b

Post autor: RobsonSc »

Kiedys pod plejada troche jebnolem podwoziem o prog :/ i teraz cos mi wali jak przyspieszam tak jak by jakis wal czy cos kto wie co to moze byc albo ile kosztuje zrobienie takieg czegos :)?
Ostatnio zmieniony 2009-01-04, 15:00 przez RobsonSc, łącznie zmieniany 1 raz.
Pablo

Post autor: Pablo »

sprawdz gumy tlumika moze ktoras sie oberwała i teraz tłumik wali o podloge moze to byc tez łożysko na wale najlepiej byloby wjechac na kanał i obejzec go od dolu wtedy bedziesz dokladnie wiedział o co chodzi
niski7

Post autor: niski7 »

chyba kolego nikt ci tego nie zdiagnozuje z takigo opisu. Tak jak pisze pablo trzeba zajrzec pod auto i poszukac czym przywaliles, i co sie uszkodzilo. Bedziesz wiedzial co sie uszkodzilo to bedzie mozna okreslic koszt naprawy. Z fusow nikt tego nie wywrozy
ice

Post autor: ice »

A ja tez mialem 2 tyg taka przygode :sad: zachaczylem podwoziem i jak wchodzil na wyzsze obroty to cos walilo . Podjechalem na kanal co sie okazalo ze uwalilem mocowanie katalizatora trzymalo sie na jednej srubie :bmw:
ODPOWIEDZ