Tak jak w temacie jak ruszam i dam za mało gazu to pod maska słychać głośno Grrrrrrrrrr
Tak jak by coś rwało.
Ale jak startuje i mam więcej gazu to tego nie ma.
Prosze o wasze opinie. "Poważne Opinie"
Ostatnio zmieniony 2009-01-08, 22:33 przez Jakub, łącznie zmieniany 1 raz.
a moze a nawet na 99% masz oberwaną poduszke pod silnikiem lub skrzynią,wjedz na kanał i posprawdzaj wszystkie umocowania silnika i inne elementy np.gumowe
jacky28 pisze:a moze a nawet na 99% masz oberwaną poduszke pod silnikiem lub skrzynią,wjedz na kanał i posprawdzaj wszystkie umocowania silnika i inne elementy np.gumowe
hmm musze do swojego mechanika skoczyć bo rano jak jest zimno to 1-2 na hama wchodzi.
witam ja tez bym radzil podjechac na kanal i sprawdzic poduchy bo tak jak Krzysiowi tak i mi nawet na mrozie nic cierzko niewchodzi choc autko i olej w skrzyni mamjuz niezle stary.a jestes pewien ze te stukniecie masz z przodu?zdarzaja sie terz problemy z tylnym mostem objawiaja sie stukaniem przy ruszaniu
wjedz na kanal wez sobie mala breszke albo cos do podwarzenia i poruszaj zarowno skrzynia jak i silnikiem i bedziesz widzial.jesli nic nieznajdziesz to moze ci pomoze wymiana oleju w skrzyni.jaki masz przebieg?niby oleju w skrzyni sie niezmienia tylko kontroluje sie jego stan ale w bmw zalecaja wymiane oleju co jakies 80 000 przebiegu