[E36] Stabilizator tylnej osi

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Darkshine

[E36] Stabilizator tylnej osi

Post autor: Darkshine »

Jak w temacie prosze o dokładne podanie do czego jest przykręcany , w których miejscach , mile widziane fotki poglądowe lub rysunki :razz:
Ostatnio zmieniony 2009-02-19, 22:03 przez Darkshine, łącznie zmieniany 1 raz.
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: k64 »

e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B :)
www.k64.pl BMW Performance
Obrazek
-Bolo-

Post autor: -Bolo- »

w e36 stabilizator z tyłu na końcach łączony jest aluminiowymi łącznikami z wachaczami, w srodku na gumowych sinneblockach przykręcony do karoseri. Praktycnie zasada mocowania tylnego stabilizatora jest taka sama jak przedniego.
Darkshine

K64 to nie jest ta rozpórka , ta o która mi chodzi znajduje sie pod samochodem :wink:

Konkretnie to gdzie jest przykręcona do wachaczy w których miejscach i gdzie jest przykręcana do karoseri bo z tego co patrzałem pod autem to do wachaczy nie ma gdzie przykręcić :roll:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Obrazek
Darkshine

To że tak wyglada to wiem bo mam taki stabilizator mi chodzi do czego jest przykręcany do karoseri znalazłem zaczepy a koncówki gdzie przychodzą??
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

jak przykręcisz do karoseri to bedziesz widzial gdzie sie koncówki przykręca... innego miejsca nie znajdziesz...
Obrazek
Darkshine

He he znalazłem to miejsce to kielich spreżyny :razz:
ODPOWIEDZ