[E39] Regeneracja/wymiana maglownicy
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz
[E39] Regeneracja/wymiana maglownicy
Witam, moja maglownica już nie domaga, więc trzeba ją zregenerować lub wymienić na regenerowaną. Znacie może jakiś warsztat w okolicy, który się tym zajmuje? Z góry dzięki za odpowiedzi...
jedyny godny polecenia to czestochowa znajdziesz na googlach w okolicy szukalem i nie znalazlem, chyba ze cos znajdziesz w okolicy bo tez mam jednado regeneracji to daj znac regeneracja ok 600 podobno + stara maglownica a w zamian dostajesz zregenerowana. a jakie masz objawy ze uwazasz ze to maglownica??
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz
piotrek E39, byłem na przeglądzie, ale od początku myślałem, że to maglownica. Skutki: strasznie sie tłucze, odgłos tak jak by zacierania się i pukanie. Mało tego, po wykonaniu manewru skrętu kierownica nie odbija.
Ja znowu znalazłem 2 warsztaty:
1) BYTOM, maglownica po regeneracji, wymiana, nowe osłony, geometria, płyn do wspamagania 1220zł (+ ew. 200zł jak listwa będzie walnięta)
2) ŁÓD¬, tu troche taniej bo w ok. 900-1000zł powinienem się zmieścić, z tym że terminy mają dalekie.
Ja znowu znalazłem 2 warsztaty:
1) BYTOM, maglownica po regeneracji, wymiana, nowe osłony, geometria, płyn do wspamagania 1220zł (+ ew. 200zł jak listwa będzie walnięta)
2) ŁÓD¬, tu troche taniej bo w ok. 900-1000zł powinienem się zmieścić, z tym że terminy mają dalekie.