[E30] odmówiła posuszeństwa
[E30] odmówiła posuszeństwa
witam wszystkich mam problem takiego typu.. wczoraj wróciłem od lekarze wszystko było OK mianowicie dzisiaj wsiadajac do auta nie moge go odpalić tak dłógo kręciłem az aku padł i nie wiem co jest grane ???????? aha auto pochodziło jakies 5 sekund i i juz nie idzie nic zrobić
Ostatnio zmieniony 2010-01-23, 18:01 przez ralfinio, łącznie zmieniany 1 raz.
objawów nie było wcześniej czasami tylko czieszko zapala jak był zimny ale tak pozatym to wszystko było ok... A jesli chodzi o szczegóły to mianowicie weszłem do auta i zapalam a tu nic kręci ale nie zapala po kturymś razie zaskoczył jak dodałem gazu to zgasł i juz nie idzie odpalić tera probawałem znowu i dalej to samo tylko ze teraz jest tak jak by chciał a nie umiKamciooo pisze:zły dział,jest dział:mechanika i eksploatacja.
nikt nie jest jasnowidzem napisz jakies konkretniejsze objawy czy cos wczesniej sie dzialo itp itd...
Pozdro
Denne jest to forum pod względem kultury i zachowań użytkowników. Udzielałem się w kilku tematach odnośnie problemów mechaniki, po opisaniu co i jak, poradach osoba, która miała problem zazwyczaj już olewa temat i nie pisze nawet, że się pomogło. A wypadałoby choćby dla innych osób, które mogą mieć podobny problem napisać jak ostatecznie rozwiązano problem bo po to jest forum.
Mystic888, Jeśli nic mądrzejszego Ci nie przyszło do głowy to nie pisz bzdur, boMystic888 pisze:Moze zacznie odpalac jak kupisz slownik ortograficzny.
gorzej od zdań z błędami ortograficznymi czyta się kretyńskie uwagi
Ale koniec z OT
ralfinio,
Może przy okazji rozładowanego aku siadła Ci pompa paliwa skoro kręcisz i nic się w silniku nie dzieje.
Wypadało by naładować aku i sprawdzić czy nie ma "lewego" poboru prądu (elektryk sprawdzi to za kilka zł)
Jak uszło z niego życie, mogę coś załatwić z FireLine, produkowane przez Centrę.
Pompa, albo przewody paliwowe pod lupę
A może wszystko wróci do normy jak skończą się mrozy???
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)