Witam serdecznie wszystkich
mam e36 z 97r. no i problem jak w temacie. Jak jade to moje ogrzewania grzeje a gdy sie zatrzymuje (stoje na wolnych obrotach) to robi sie zimno.. I tak sobie mysle.. Co jest?
I tak mi sie wydaje jakby czasem nie grzal podczas jazdy ale przekrece troche pokretlo temperatury i zaczyna grzac.. kocham swoje auto ale czasem mnie slabi he he..
Z gory dzieki za pomoc..
[E36] jade-cieplo, stoje-zimno?
[E36] jade-cieplo, stoje-zimno?
Ostatnio zmieniony 2010-02-18, 23:03 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No własnie takich rad mi trzeba zeby od razu wszystkiego nie przewracac do gory nogami. Ok jak tylko bede mial czas to to sprawdze i poinformuje o efekcie operacji
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No i panowie opanowalem ten temat i juz wiem co bylo grane(dzieki waszej pomocy takze ). Wiec tak. Jakis czas temu mialem trudny do zlokalizowany wyciek z ukladu.. znalazlem, wymienilem, dolalem i odpowietrzylem. I mysle sobie problem z glowy. Fakt ze jak sie stoi to jednak slabiej grzeje ale co sie okazalo.. znow brak plynu w wyrownawczym.. dolewalem i ubywalo. A jak bylo malo to na postoju nie grzal.. ot cala tajemnica. Poki co nie szukam tego wycieku bo ogolnie za mokro i go nie znajde, wsypalem narazie zamulcz i pomogo. Plynu nie ubywa i grzeje jak diabli.. wszystki jeszcze raz dzieki za pomoc.. Grunt ze jezdzi nie