Jak w temcie wyzej zaczeło sie dzis wszystko psuc najpierw w czasie powrotu do domu kontrolka z ABS sie zapalila no to ok staje odpalam ponownie juz sie wylaczyla przejchalem tyle co mialem i teraz mam twarty pedał z jakiego powodu nie wiem do tego teraz doszło mi juz sam nie wiem z kad ze przy wcisnieciu pedała sprzegła zaczyna sie huczenie ... nie wiem skad i jak sie to stało ....
To nie znaczy , ze nowe sprzęgło na biegu jałowym po wciśnieńciu sprzęgła napewno słychać inaczej nisz bez wciśniętego sprzęgła rzecz normalna. Jesli buczy fest to łożysko. Mi tez w compacie sie ABS zaswieca wymienilem czujnik i blad na kompie i czasami sie zalaczy reset stacyjki pomaga
ja Ci powiem ze u mnie bylo to samo ale dziwnie mam pedałtwardy a zobaczyłem do zbiorniczka i minimum wiec poki co wezme sie za wymiane płynu hamulcowego itp a potem cos z tym łozyskiem chociaz znalazlem takie cos ze " coś się może dziać ze sprzegłem bo płyn hamulcowy jest również od sprzegła bo jak wiadomo nasze Bawarki mają sprzęgło hydrauliczne i za hydraulikę sprzęgła odpowiada własnie płyn hamulcowy "
wiec moze po wymianie wszystko wróci do normy