[E36] Wnętrze
[E36] Wnętrze
mam okazje kupic wnetrze z anglika i mam pytanie cz tylna kanapa pasuje u mnie jest podlokietnik a w tamtej go nie ma oparcia nie sa dzielone i jak to wyglada z przednimi fotelami? rocznik mojej to '97 a angola '98
siedzenia raczej odpadaja ( moga sie roznic ) bo u nas sterowanie siedzeniem masz pod lewa reka......tam kierowca ma ustawianie pod prawa reka....wiec watpie by przednie fotele pasowaly tylna kanapa jest taka sama bo tam nie ma zmaczenia po ktorej stronie jest kierownica
w anglikach wszystko co ma wplyw na prowadzenie samochodu czyli siedzenie pedaly deska itd ( nie liczac skrzyni biegow,manetek kierownicy itp ) nie bedzie pasowalo do auta europejskiego...no oczywiscie kierownica bedzie ok...bo jest okragla ;-)
w anglikach wszystko co ma wplyw na prowadzenie samochodu czyli siedzenie pedaly deska itd ( nie liczac skrzyni biegow,manetek kierownicy itp ) nie bedzie pasowalo do auta europejskiego...no oczywiscie kierownica bedzie ok...bo jest okragla ;-)
Jeżeli ty masz opcje tylnej kanapy z załadunkiem (składane oparcie kanapy) to nie włożysz jej do swojej E36. Musisz przerabiać mocowania oparcia i wzmocnić ścianę grodziową bagażnika.
Jeżeli masz sterowanie elektryczne lusterek to sprawdź czy będziesz miał otwór technologiczny w tapicerce, aby wcisnąć przycisk z sterowania lusterek. W końcu w „angolu” jest on z prawej strony.
Minęło już parę lat, od kiedy miałem e36, ale mam nadzieję, że nic nie pomieszałem. Jeżeli tak to niech ktoś mnie poprawi.
Jeżeli masz sterowanie elektryczne lusterek to sprawdź czy będziesz miał otwór technologiczny w tapicerce, aby wcisnąć przycisk z sterowania lusterek. W końcu w „angolu” jest on z prawej strony.
Minęło już parę lat, od kiedy miałem e36, ale mam nadzieję, że nic nie pomieszałem. Jeżeli tak to niech ktoś mnie poprawi.