[E46] TURBO

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
grizzlie
Małopiszący

[E46] TURBO

Post autor: grizzlie »

Pilnie potrzebuje namiaru na kogoś sprawdzonego od regeneracji Turbo z okolicy. W internecie znalazłem gdzieś na Pszczyńskiej w ¯orach - był tam ktoś?
Ostatnio zmieniony 2010-10-01, 15:56 przez grizzlie, łącznie zmieniany 1 raz.
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: k64 »

ja tam w zorach oddalem do regeneracji (siedzibe maja we wrocku a gosc ktory tam pracuje na tylko teorie i gada jak najety a nie ma o tym wogole pojecia) , dodam ze oddwalem tam turbo do regeneracji bo mi padly uszczelniacze (wywalalo olej na tyl do wydechu) ale moje auto to inna bajka wiadomo. :kolebka:

udalo mi sie od nich odzyskac spowrotem kase co normalnie nie jest mozliwe heh zle zrobili bo nie umia takich rzeczy robic ale to juz mniejsza z tym, pozdrawiam
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B :)
www.k64.pl BMW Performance
Obrazek
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Też tych z żor nie polecam, kupiłem auto po regeneracji turbo właśnie w tej firmie. Turbo padło po ok tygodniu i nie przyjeli mi gwarancji
Obrazek
grizzlie
Małopiszący

Dobrze wiedzieć, dzięki bardzo. A w takim razie gdzie? Macie jakiś pomysł?
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Mój mechanik jechał z turbiną na giełdę do Gliwic i tam ją oddawał komuś, po kilku dniach przysłali mu już zregenerowaną i nie ma z nią żadnych problemów
Obrazek
grizzlie
Małopiszący

Dzięki Krisstoff, słyszałem o giełdzie w Gliwicach właśnie ale to bym musiał czekać do niedzieli, a zależy mi na czasie bo bez auta jak bez ręki :/ Wybór padł na Turbo-Tec z Jaworzna. Firma dość porządnie wygląda i słyszałem dobre recenzje więc mam nadzieję, że będzie ok. Dzięki wszystkim za porady
ODPOWIEDZ