Witam, otóż niestety nie mam od 3 miesięcy internetu i na forum okazyjnie czytam.
Autko "odpukać" od maja sprawuje się świetnie.
Posiadam obecnie założoną instalacje gazową drugiej generacji, i wiadomo czasem lubi prychnąć. I najczęściej zależy to od tego gdzie się zatankuje. Osobiście instalacji nie zakładałem, bo wtedy przyszła by sekwencja ale ze względu na stan techniczny samochodu i okazyjną cenę została kupiona z tą że instalacja.
Panowie otóż moje pytanie brzmi czy ktoś sam zajmował się zakładaniem samodzielnie sekwencji. Bo przecież od parownika to prosta sprawa, właściwie tylko poprawne poprowadzenie kilkunastu przewodów od elektroniki i gazowy, no i wiadomo dysze w kolektor. Tył zostaje bez zmian.
Wszelkie naprawy wykonuje sam z ojcem i żaden z naszych samochodów nigdy nie widział mechanika więc sam montaż to szczegół.
Ale co z ustawieniem sekwencji, możecie coś polecić i z własnego doświadczenia jakieś wskazówki ?
Homologacja swoją drogą, wiem o co chodzi..
[E36] 1.6 m43 z II gen. instalacji gazowej na sekwencje.
tutaj to nieee.... pisz od razu tam: http://lpg-forum.pl/ z gory polecam to forum swietnie doradza i zawsze chetnie pomagaja ludzie temat glowny.....LPG only
zreszta jest temat na bank : zrob to sam
zreszta jest temat na bank : zrob to sam
...tak znowu sie czepiam...