[E46] Oswiecila sie pomaranczowa kontrolka!?
-
- Zaawansowany forumowicz
[E46] Oswiecila sie pomaranczowa kontrolka!?
Witam Dzis pod czas jazdy oswiecila mi sie pomaranczowa kontrolka z tego co wyczytalem ma ona cos wspolnego z silnikiem!? Czy moge z ta kontrolka tak jezdzic czy moze sie cos stac!? Auto normalnie odpala przyspiesza wszystko jest ok!
Czy moze ona sama zgasnac po jakims czasie? Czy moze jak bym akum odpiol na noc by cos to dalo?
Silnik 2,2 benzyna/lpg
Czy moze ona sama zgasnac po jakims czasie? Czy moze jak bym akum odpiol na noc by cos to dalo?
Silnik 2,2 benzyna/lpg
no ta kontrolka to dosc ogolna informacja i moze byc wszystko od problemu z pompa paliwa po lewe powietrze w silniku....podjechac i podpiac do kompa w celu szczytania kodu usterki i nie odpinac niczego na noc bo nie chodzi o to zeby kontrolka nie swiecial tylko zeby sie dowiedziec dlaczego sie zapalila......jak cos to zaklej ja plastrem albo wyciagnij zarowke i bedziesz mial problem z glowy ;-)
...tak znowu sie czepiam...
-
glupia diagnostyka komputerowa to koszt okolo 30-50 zeta w warsztacie nie autoryzowanym.....radze przed przegladem jechac i sprawdzic...bo moze sie okazac ze to cos wiecej w silniku i koszty urosna znacznie .....i ja z ta lampka to napisalem raczej dla zartu a Ty widze na serio z tym zaklejaniem
...tak znowu sie czepiam...
-
-
Wlasnie sprawdzalem zanim mi sie ona oswiecila! Musze sprawdzic jeszcze raz!
Ostatnio zmieniony 2010-06-21, 16:06 przez Damian_e30, łącznie zmieniany 1 raz.
-