[E34] e34 zamienniki led do wstecznego
[E34] e34 zamienniki led do wstecznego
witam
załozylem sobie ledowe zamienniki zarowek do wstecznego i jest o niebo lepiej, ale zauwazylem wieczorem ze te zarowki robia lekka poswiate tzn żarzą sie, czy to jest normalne przy ledach czy cos jest nie tak??
pozdrawiam
załozylem sobie ledowe zamienniki zarowek do wstecznego i jest o niebo lepiej, ale zauwazylem wieczorem ze te zarowki robia lekka poswiate tzn żarzą sie, czy to jest normalne przy ledach czy cos jest nie tak??
pozdrawiam
BardzoMądryWybór
problem moze byc w kablu masy...na akusiu...nie pytaj dlaczego ale ludzie to sprawdzali i pomagalo ( masa - karoseria - ten kabel ) dodatkowo niewiem jak w E34 ale w E39 jest komp ktory caly czas sprawdza ciaglosc obwodu na zarowkach...jak sie spali to od razu leci sygnal na kompa i error na deske dlatego u mnie tez nieraz mialem takie objawy...komputer odcina to do konca pare minut po zamknieciu samochodu ( modol od swiatel zostaje odciety przez kompa ) [tak samo jest w E39 z wiatraczkiem od klimatronika...]
ja bym sie takimi pradami uplywu nie martwil...jezeli masz akusia 70 Ah...to on moze podawac 1 amper przez 70 godzin (teoria)...ale powiedzmy ze zrobi to przez jeden dzien to takie diody i tak go nie rozladuja...chyba ze za 4 lata
ja bym sie takimi pradami uplywu nie martwil...jezeli masz akusia 70 Ah...to on moze podawac 1 amper przez 70 godzin (teoria)...ale powiedzmy ze zrobi to przez jeden dzien to takie diody i tak go nie rozladuja...chyba ze za 4 lata
...tak znowu sie czepiam...