Za linka dziękujemy userowi z innego forum, który dziwiąc się różnicy w cenie jaką ma żarnik PHILIPSa na allegro i u nas zapytał o co chodzi (allegro 138zł) My 228zł PHILIPS, BOSCH 198zł)
A więc pragniemy wszystkich przestrzec przed pochopnym zakupem niby PHILIPSów D2S na allegro za pół darmo, linka nie daję z premedytacją bo każdy kto będzie chciał to znajdzie wiele aukcji za okolice 140zł/szt .
MY NIE HANDUJEMY PODRÓBKAMI, ANI NIE UDAJEMY ¯E NIE WIEMY... bo cudów nie ma.
Tutaj prosze sa dowody jakie chłopaki z pewnego forum przedstawili, myslę że nie pozostawia to złudzeń. Miłej lektury.
http://www.motonews.pl//?op=fvt&t=223141&c=0&f=9
(UWAGA !) ¯ARNIKI KSENONOWE PHILIPS i inne (podróby)
W przypadku zestawów z Allegro, to największym problemem są przetwornice. Mam teraz żarniki 4300k i mi świecą na niebiesko, a nie na biało - słabe napięcie na przetwornicy i do tego mrugotają.FaTuM pisze:Niejeden znajomy z HIDAMI leciał do reklamacji na allegro i klopsss .
Dobrze wiedzieć dobry artykuł , bo będę za niedługo celował w coś mądrego to sie zgłosze
Mam też jakieś 2 stare przetwornice (z tym, że jedna szwankuje) i żarnik 5000k świeci pięknym białym światłem, a 6000K z delikatną poświatą niebieską.