Witam.
Borykam się z tym problemem juz odkąd mam samochód, a mianowicie:
Gdy przekręcę kluczyk w stacyjce i chcę otworzyć szyber dach to raz da się go otworzyć od razu a raz po jakimś tam czasie zaczyna działać. Gdy szyber się nie otwiera to podświetlenie guzika swieci słabiej a gdy działa świeci normalnie. Dodam że jak mam szyber otwarty i wyłączony silnik a ktoś zamknie mi drzwi od pasażera lub kierowcy to szyber przestaje działać ( choć nie zawsze )........ takie niby odcięcie prądu. Kiedys u Ficka we e36 też z 93' występowały te same problemy i dodatkowo u niego z otwieraniem i zamykaniem szyb. Jest to do wytrzymania ale irytuje mnie to czasami.
I tu moje pytanie, czy ktoś wie jak to naprawić lub coś zmienić? ma ktoś takie problemy?? i czy to może jakaś wada z 93' ???
Dzięki za info.
[e36] Problem z elektyką szyber dachu.
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
[e36] Problem z elektyką szyber dachu.
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
juz teraz nie pamietam jak mialem dokladnie ale wiem ze ten szyber nie zawsze dziala. Podobnie jak szyby ze jak one dzialaja bez kluczyka to szyber tez. Ale nigdy mi sie nie zdarzylo zeby z przekreconym kluczykiem nie dzialal szyber bo tak nie powinno byc.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Przecież to bardzo dobrze wiem Rider_85. Problem tkwi w tym że jak przekręcam kluczyk nadal nie działa, zaczyna działać dopiero po jakimś czasie lub jak poprzekręcam pare razy kluczyk w stacyjce. Niekiedy jest tak że od razu zaczyna działać tak jak powinien. Podłączyłem go do komputera ale zero jakichkolwiek błędów czy niejasności.
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !