Wyłączające się liczniki w E36
Wyłączające się liczniki w E36
witajcie, ostanio napodkał mnie dziwny problem w mojej E36, postaram się to jakoś precyzyjnie wytłumaczyć, ewentualnie nagram filmik jutro jak zdążę to nagra.
W trakcie jazdy, naraz wyłączają się wszstkie liczniki wygląda to tak jak bym przekręcił stacyjkę w pozycję do wyłączenia auta, elektryka działa, auto jedzie, światła świecą wszystko ok tylko liczniki spadają do 0, po kilku sekundach na desce rodzielczej zapalają mi się wszystkie kontrolki tak jak bym znowu przekręcił stacyjkę tylko do włączenia auta, i zegary wracają do prawidłowej pozycji, czy ktoś wie może w czym tkwi problem? Bo mi ręce opadają nie mam nawet pomysłu co to może być.
W trakcie jazdy, naraz wyłączają się wszstkie liczniki wygląda to tak jak bym przekręcił stacyjkę w pozycję do wyłączenia auta, elektryka działa, auto jedzie, światła świecą wszystko ok tylko liczniki spadają do 0, po kilku sekundach na desce rodzielczej zapalają mi się wszystkie kontrolki tak jak bym znowu przekręcił stacyjkę tylko do włączenia auta, i zegary wracają do prawidłowej pozycji, czy ktoś wie może w czym tkwi problem? Bo mi ręce opadają nie mam nawet pomysłu co to może być.
zimny lut - taki co nie zawsze, albo słabo styka, powstaje jak sie cyne przegrzeje przy lutowaniu, albo i nieMoloch pisze:jaki? zimny?
[URL=http://www.fotosik.pl]
Kilka miesięcy temu miałem to samo.Usterka była związana ze złymi stykami w kostkach-są tam 3 kostki połączeniowe bodajże 2 białe i jedna niebieska.Wyciągnałem przedmuchałem sprężonym powietrzem docisnąłem na nowo i do dzisiaj działa.Przy okazji powymieniałem podświetlenie licznika bo niektóre żarówki poprzepalały się
Przedni napęd jet dla...dziewczynek...