[E36] potrzebny ktoś do skasowania błędu airbag
[E36] potrzebny ktoś do skasowania błędu airbag
Potrzebuję fachowca z kompem,żeby wykasował mi błąd airbag! Ściągnąłem airbag i głupi przekręciłem stacyjkę i już się świeci airbag A można to zrobić bez kompa?
Panie Pablo mam dwa różne interfejsy Jeden nie łyka mi starych modeli... drugi mam uszkodzony co łykał mi stare modele, jasne? dlatego ważny rocznik... Już trochę aut i ingerencji programowych mam za sobąPablo pisze:a co ma rocznik do tego ??pazura pisze:tylko napisz jaki masz rocznik, bo to ważne
Jak chcesz mam nawet kabelek do CHIPtuningu, tylko się nie chwalę, bo potem 1000 osób by chciało, a ja nikomu nie chce dawać żadnych gwarancji... Grzebię i hamuję tylko swoje
no to własn ie sie pochwalilespazura pisze: tylko się nie chwalę,
a to trzebabylo tak odrazu ale e36 jest zaliczane do nowszych i moj łyka np bez problemu co potwierdzi chocby kubok w zasadzie e36 jest najstarszym autem ktore loyka ten fejs
a jak sie juz tak chwalisz to ja mam jeszcze fejsik do programowania kodowania przebiegów itp
FantastyczniePablo pisze:fejsik do programowania kodowania przebiegów itp
no, a ja starego 325 od krzysia nie widzialem tym fejsem, a cabrio już widze, na wielu samochodach starszych miałem ten problem... Bodajże od 97 wzwyż działają bez problemuPablo pisze:e36 jest zaliczane do nowszych i moj łyka np bez problemu co potwierdzi chocby kubok