[E30] Pytanie dotyczące szyb elektrycznych
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
[E30] Pytanie dotyczące szyb elektrycznych
Mam pytanie odnosnie szyb elektrycznych w E30 , kupiłem mechanizmy z silniczkami i chce je zamontować w swojej buni ale to pikuś , chodzi o instalacje : po zdjęciu tapicerki na drzwiach jest instalacja pod mechanizmy , przy lewarku jest dość dużo kabli i nie widać które są zakończone kostkami pod guziki . Może ktoś wie jakie mniej wiecej kolory mogą to być pod guziki lub ile ich może być w wiązce ????? Niechce wyjmować fotela pasażera bo mniej wiecej kręcą w tamtym kierunku pod wykładzine dodam że to 94 rok i ma grzane tyłki . prosze o info Pozdro
- Daro Siem-ce
Witajcie
założyłem mechanizmy do drzwi i wszystko chodzi pięknie i ładnie lecz mam przyciski z E 36 bo te z E30 to rarytas i ciężko zdobyć a jak są to cena masakra ;/
Pytanie : Czy przyciski z E36 są przez jakiś sterownik podłączone do drzwi czy nie ??
z każdego przycisku wychodzą cztery kabelki , jak to podpiąć ??
dodam że podpiąłem i świecą ale szyby ani drgną
Prosze o pomoc
założyłem mechanizmy do drzwi i wszystko chodzi pięknie i ładnie lecz mam przyciski z E 36 bo te z E30 to rarytas i ciężko zdobyć a jak są to cena masakra ;/
Pytanie : Czy przyciski z E36 są przez jakiś sterownik podłączone do drzwi czy nie ??
z każdego przycisku wychodzą cztery kabelki , jak to podpiąć ??
dodam że podpiąłem i świecą ale szyby ani drgną
Prosze o pomoc
A oglądales przy kostce która jest zaślepiona gumą i można się do niej dostać po otwarciu drzwi ( przy zawiasach itd..) Może masz styki pordzewiałe w tamtej kostce i przez to szyby ani drgną.? Ja wywaliłe tamta kostke i połączylem wszystkie kable bez kostki i działa... Nie koniecznie musi to być wina przycisku..
- Daro Siem-ce