Moloch, mordeczko Mój sąsiad ma te lampy u siebie w sedanie i wyglądają OK.
Zmienisz tylko kierunek i nie ma stresu
Nie wiem jak to świeci, to Ci od razu mówię. Ale jeżeli chodzi o wygląd to naprawdę spoko !
Aha i po podłączeniu tych lamp, wywala mu błąd
Nie wiem czy się da to ogarnąć, czy on po prostu to olał
Czy te lampy wiocha?
U szwagra w E46 touring po zmianie żarówek podświetlania tablicy wywala błąd, więc chyba raczej po wymianie lamp tysh będzie błądzikHonik pisze:Aha i po podłączeniu tych lamp, wywala mu błąd
Nie wiem czy się da to ogarnąć, czy on po prostu to olał
Co do lamp, to eleganckie, fajnie się prezentują. Ja bym brał Nie sa takie pikne, jak te moje byłe Ejndżelsy, ale podejdą
-
- Zaawansowany forumowicz
uwazam ze kierunki tylko biale ori ze srebrna zarowka i nic tego nie pobije ,mialem czarne,dymione i chinskie i polskie i wlozylem ori biale uzywane za80 zlotych
znajomy wlozyl depo do e39 i bez ksenonow byl slepy jak kret ,zaraz wrzucal HID bo nie szlo jezdzic,moze mial akurat jakies lipne....ale to tylko moja opinia
w mojej galerii masz wszystkie hehe tylko biale akurat z daleka sa
znajomy wlozyl depo do e39 i bez ksenonow byl slepy jak kret ,zaraz wrzucal HID bo nie szlo jezdzic,moze mial akurat jakies lipne....ale to tylko moja opinia
w mojej galerii masz wszystkie hehe tylko biale akurat z daleka sa
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."
-
- Małopiszący
no i nie zgadzam się z niektórymi odpowiedziami w tym wątku... miałem reflektory oryginalne i nie swieciły zbyt dobrze. dawały jakies dwa smieszne strumienie siwtła ktore nic nie oświetlały ( zaznaczam ze były proawidłowo ustawione) zakupiłem mocniejsze żarówki i dalej lipa. zakupiłem reflektory Depo z soczewką i nikt mi nie wmówi że zrobiłem źle. widoczność poprawiła się znacznie i nie zamierzam zakładać żadnych hidów i innych wynalazków . Takie jest moje zdanie sprawdzone a nie zasłyszane z ludowych podań. polecam depo bez dwóch zdań.
BanditenMotorWagen
To jeśli już odgrzałeś kotleta to i ja włożę swoje 3 grosze, kupiłem je w marcu mam je do dziś, i jestem bardzo zadowolony, jakość świecenia na poziomie celujęcym, wygląd kompletnie nie różni się z oryginałem poza napisem bosch-DEPO, chociaż jest jedna różnica ale jest to plus dla tych co chcą ringi, w depo niema dziury na postojówkę jest za to wyrzłobienie na włożenie ringa, bo są w oryginale. To na tyle z odkopalisk
-
- Małopiszący