Czy te lampy wiocha?

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Moloch, mordeczko :) Mój sąsiad ma te lampy u siebie w sedanie i wyglądają OK.
Zmienisz tylko kierunek i nie ma stresu :)

Nie wiem jak to świeci, to Ci od razu mówię. Ale jeżeli chodzi o wygląd to naprawdę spoko ! :)
Aha i po podłączeniu tych lamp, wywala mu błąd ;)
Nie wiem czy się da to ogarnąć, czy on po prostu to olał :)
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Honik pisze:Aha i po podłączeniu tych lamp, wywala mu błąd ;)
Nie wiem czy się da to ogarnąć, czy on po prostu to olał :)
U szwagra w E46 touring po zmianie żarówek podświetlania tablicy wywala błąd, więc chyba raczej po wymianie lamp tysh będzie błądzik

Co do lamp, to eleganckie, fajnie się prezentują. Ja bym brał :razz: Nie sa takie pikne, jak te moje byłe Ejndżelsy, ale podejdą :mrgreen: :mrgreen:
firu1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: firu1 »

uwazam ze kierunki tylko biale ori ze srebrna zarowka i nic tego nie pobije ,mialem czarne,dymione i chinskie i polskie i wlozylem ori biale uzywane za80 zlotych :mrgreen:

znajomy wlozyl depo do e39 i bez ksenonow byl slepy jak kret ,zaraz wrzucal HID bo nie szlo jezdzic,moze mial akurat jakies lipne....ale to tylko moja opinia :bmw:

w mojej galerii masz wszystkie hehe tylko biale akurat z daleka sa :mrgreen:
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
bytomski1984
Małopiszący

Post autor: bytomski1984 »

no i nie zgadzam się z niektórymi odpowiedziami w tym wątku... miałem reflektory oryginalne i nie swieciły zbyt dobrze. dawały jakies dwa smieszne strumienie siwtła ktore nic nie oświetlały ( zaznaczam ze były proawidłowo ustawione) zakupiłem mocniejsze żarówki i dalej lipa. zakupiłem reflektory Depo z soczewką i nikt mi nie wmówi że zrobiłem źle. widoczność poprawiła się znacznie i nie zamierzam zakładać żadnych hidów i innych wynalazków . Takie jest moje zdanie sprawdzone a nie zasłyszane z ludowych podań. polecam depo bez dwóch zdań.
BanditenMotorWagen
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

To jeśli już odgrzałeś kotleta to i ja włożę swoje 3 grosze, kupiłem je w marcu mam je do dziś, i jestem bardzo zadowolony, jakość świecenia na poziomie celujęcym, wygląd kompletnie nie różni się z oryginałem poza napisem bosch-DEPO, chociaż jest jedna różnica ale jest to plus dla tych co chcą ringi, w depo niema dziury na postojówkę jest za to wyrzłobienie na włożenie ringa, bo są w oryginale. To na tyle z odkopalisk :mrgreen:
bytomski1984
Małopiszący

Post autor: bytomski1984 »

no i dziekuje za potwierdzenie tego co pisałem ... czas zakopac dla potomnych :D haha pozdrawiam!
BanditenMotorWagen
Zablokowany