Witam. Nie swieca mi ringi z prawej strony. Padla przetwornica?
Ogolnie to jak swiecilem sam postoj (bo tak jezdzilem w dzien) to po dluzszej chwili dopiero wyskakiwal blad(spalonej zarowki) tak jakby cos nie tak bylo z przetwornica i chyba wkoncu padla.
Kupilem nowe lampy w pazdzierniku. I mam gwarancje 2 lata. Wiec teraz tylko kwestia co mi maja wydac
sikorka15 pisze:Kupilem nowe lampy w pazdzierniku. I mam gwarancje 2 lata. Wiec teraz tylko kwestia co mi maja wydac
Widzę że pytasz bo ringów nie chce ci się demontować
Najprawdopodobniej padła sama przetwornica ale co do wymiany zapytaj samego sprzedawce niech on sie martwi czy chce cały komplet czy wymieni ci tylko uszkodzoną część skoro masz je na gwarancji
Dodam tylko że według prawa konsumenckiego w tej chwili na wszystko jest 24 miesiące gwarancji po okazaniu dowodu zakupu lub wypełnionej karty gwarancyjnej no chyba że w karcie gwarancyjnej producent zastrzegł prawo do skróconego okresu do np.12 miesięcy
No i jednak byla to przetwornica :)Jutro jade to zalatwic.
Pablow powinien swiecic mocniej. Ja jak dzisiaj majstrowalem przy mojich ringach i odlaczylem 1 kabel pradowy od nich to co sie zdziwilem myslalem ze bedzie swiecic 1 a tu sie okazalo ze swieca obydwa tylko slabiej.
no dobra. to powiedzcie mi co mogę zrobić żeby te ringi co mam zaczęły świecić mocniej? mam CCFL na każdą przetwornice podpięty po 1 ringu. Za dnia w ogóle prawie tego nie widać a wieczorkiem dość mocno daje. a z drugiej strony widuje samochody w których te ringi świecą za dania bardzo mocno ;]