Siema
Mam problem z Elektryką w E36 coupe m50b20
Pobiera mi prąd na postoju z aku około 0.25A.
Powyciągałem wszystkie bezpieczniki i nic nie spadło.
Jak to przystało na E36 przewody które ida do klapy koło zawiasu były uszkodzone.Naprawiłem je i dalej 0.25
Radio sprawdziłem,nie bierze nic
Klimy nie ma
Ładowanie z alternatora około 14.2V
Czy któś miał podobny problem?
Dzieki za pomoc
[E36] Ucieka prąd bezpieczniki sprawdzone...
mało Ci pobiera.
Na postoju zawsze pobiera prąd, zaleznie od wyposażenia, masz w czuwaniu np alarm czy sam odbiornik z pilota a 250mA to nic. Radio na podtrzymaniu itd
Mi w e46 pobiera ok 400mA i wsio jest w porządku. więc nie masz się o co martwić.
Podejrzewam ze rozładowywuje Ci to akumulator. Ale prawdopodobnie jego żywot juz sie zakończył.
Pozdro
Na postoju zawsze pobiera prąd, zaleznie od wyposażenia, masz w czuwaniu np alarm czy sam odbiornik z pilota a 250mA to nic. Radio na podtrzymaniu itd
Mi w e46 pobiera ok 400mA i wsio jest w porządku. więc nie masz się o co martwić.
Podejrzewam ze rozładowywuje Ci to akumulator. Ale prawdopodobnie jego żywot juz sie zakończył.
Pozdro
Podejrzewam że to będzie coś innego bo alarm i reszte zabawek odłaczałem bezpiecznikami
Zmierzyłem napięcie na alternatorze i na rozruszniku,bo one nie przechodza przez bezpiecznik i nie podoba mi sie że i tu i tu jest te 0.25A/
Alternator wyciagłem i na kablach do niego dochodzących jest 0.25,czyli jest dobry.
Może to stacyjka ma zwarcie?
Zmierzyłem napięcie na alternatorze i na rozruszniku,bo one nie przechodza przez bezpiecznik i nie podoba mi sie że i tu i tu jest te 0.25A/
Alternator wyciagłem i na kablach do niego dochodzących jest 0.25,czyli jest dobry.
Może to stacyjka ma zwarcie?