[E34] telefon

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

[E34] telefon

Post autor: Kaper »

Siemka. Wiem, że w mojej E34 jest trochę gratów potrzebnych żeby mieć telefon (ale go nie ma) . Antena w tylnej szybie i jakiś kabelek wychodzący z tunelu środkowego koło "ręcznego"...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wiem, że jeszcze jakiś moduł powinien być (wyczytałem, że gdzieś po lewej stronie w bagażniku - ponoć) ale raczej go nie mam...

Zrobiłem jeszcze kilka zdjęć lewej strony bagażnika (kilka wtyczek tam jest ale nie wiem do czego one są - może ktoś powie ? )

1.
Obrazek

2.
Obrazek

Oprócz tego zrobiłem zdjęcie pod kanapą tylną (wiem, że tam też coś się wpina itd...

Obrazek

Obrazek

Na allegro są pełne zestawy z telefonem ale po co mam kupować coś co już mogę mieć (na pewno antena i ten kabelek co wychodzi koło "ręcznego"

Trochę poszperałem tutaj : http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=3&t=28126 ale odpowiedzi na moje pytania nie znalazłem

PS: Z jakiego modelu będzie jeszcze pasować telefon do E34 ?
Obrazek
Awatar użytkownika
TDS-ik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: TDS-ik »

Brakuje Ci centralki oraz słuchawki z podstawką. Centralkę podpinasz w bagażniku pod te wtyczki co pokazałeś, a pod kanapą wpinasz się jedną wtyczka w ta co idzie do głośników, a drugą w którąś z tych co trzymasz w ręce, tam ma być +/- + po stacyjce. Ale to nie są informacje pewne na 100%, tylko gdzieś zasłyszane, zaczytane :P
ODPOWIEDZ