BMW E36 2.0 NIE ODPALA POMOCY:(
BMW E36 2.0 NIE ODPALA POMOCY:(
WITAM MAM PROBLEM Z BMW E 36 2.0 A MIANOWICIE NIE ODPALA TYLKO JAK PRZEKRĘCE KLUCZYK NA OPCJE GDZIE SWIECĄ SIE KONTROLKI TO GŁOŚNO TYKA I POMALUTKU WENTYLATOR SIE OBRACA A JAK CHCE ODPALIC NIC SIE NIE DZIEJE CZY KTOŚ MIAŁ TAKI PROBLEM? PROSZE O POMOC. POZDRAWIAM.
Co Mnie Nie Zabije To Mnie Wzmocni:)
Z pewnością padł ci rozrusznik i tyle stuknij go kilka razy młotkiem w okolicy szczotko trzymacza i zobaczysz czy pomoże druga rzecz to same podłączenie kabli zasilających sprawdż sobie czy czasem się nie poluzował kabel zasilający ten rzecz jasna najgrubszy zima woda sól robi swoje poza tym tam jest podkładka miedziana a jak wiadomo miedź sie utlenia więc nie ma właściwego przewodzenia kiedyś już tu był podobny przypadek i takie proste metody sprawdzające wskazały sprawcę
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Panowie może rozpoznacie mój problem. Otóż moje BMW e 36 nie odpalałem około 2 tyg i po włożeniu naładowanego akumulatora,po 1 - nie są podświetlone żadne kontrolki,tylko szybkościomierz i licznik km,rozrusznik kręci dobrze a silnik nie odpala. Jest to silnik o pojemności 1,6 l zasilany gazem.Może macie pomysła gdzie szukać przyczyny ? Proszę o szybką odpowiedz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ok. dałem sobie już radę,problem był w alarmie.Zrobiłem reset na pilocie i wszystko chula
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ok. dałem sobie już radę,problem był w alarmie.Zrobiłem reset na pilocie i wszystko chula
Lepiej mieć parkinsona i trochę rozlać niż alzheimera i zapomnieć wypić.
To cieszy.miro pisze:Zrobiłem reset na pilocie i wszystko chula
Widzę Mirek ,że z Wałbrzych jesteś W zeszłą sobotę z byłem na twoim terenie. Ogólnie fascynujące miast Pozdro.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..