Witam przepraszam za błędy bo na mrozie jestem powiedzcie gdzie może być kostka z Ews nie ma jej po lewej na stelarzu.A jest wzmacniacz przy stacyjce.jest możliwość ze jest gdzie indziej?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ale w e39 jest po lewej czy to ews 2 czy 3..a za Chiny tego niema.Ewentualnie moze ktos zsynchronizowac kluczyk?Mam drugi zestaw komp ews i pestke ale jurde nie mam ewsu w aucie...nie ma tej skrzynki powinna byc przykrecona do blachy pod schowkiem od kierowcy a tam pusto...kostki tez brak...
schowek pod kierownica - wystarczy odkrecic schowek i go widac gołym okiem lub gdy go tam niema to trzeba odkrecic schowek od pasażera i jest na dole pod modułami
A wiec tak załatwiłem komplet dwie pestki dme i Ewa z jednego auta.po przekręceniu kluczyka słychać cyk z Ewa ale nadal nie palu rozrusznik na krótko odpala dme z manuala.Co to moze jeszcze być ?są gdzieś bezpieczniki pod fotelem?dodam ze po przekręceniu klucza słychać pompę .jak zapalają się kontrolki zakrece na krótko to nie pali.Jest za to jakiś bezpiecznik odpowiedzialny?