problem z navi 16/9 bmw e39
problem z navi 16/9 bmw e39
Witam mam 2 problemy z moja navi w e39.oryginalna nie dokladana.mianowicie nie lapie fal radiowych wogole.z cd dziala wszystko takze wszystkie glosniki też działają.a 2 problem to obraz czasem migocze i przeskakuje nie mam pojęcia czemu.wie ktoś co to moze być?bm24 sie psuje??czy tuner sie juz sypie?
następnym razem będzie nagroda!
następnym razem będzie nagroda!
Ostatnio zmieniony 2014-09-14, 19:14 przez balrog, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
-
A tuner tv nie ma na to wpływu?a brak wyszukiwania stacji radiowych moze być spowodowane uszkodzeniem tunera bm ja mam akurat bm24 czy raczej gdzieś indziej szukać przyczyny?karpiu12345 pisze:no to masz problem z samym ekranem najpierw wyjmij sobie ten ekran i sprawdz czy tam wszystko ok mi sie te wtyczki luzowaly za nim i tak sie robilo. dokladnie tak samo muzyka grala a ekran byl wylaczony
-
hmmm ... jezeli pada ci tuner to inpa powinna go pokazać dzisiaj odpiąłem swój żeby sprawdzić objawy i inpa pokazuje błąd. Nie masz od kogo podmienić tego tunera ? na probe ? bo szkoda kupować używka trochę kosztuje. Naprawa już niewiele mniej moj kolega naprawia takie "pasci"
BMW to nie tylko zwykła marka, to cecha charakteru,to klasa, to elegancja ...
-
Ale nowość . Z reguły zawsze tak jest gdy się jakiś czujnik/moduł odepnie to program pokazuje błąd komunikacji.karpiu12345 pisze:dzisiaj odpiąłem swój żeby sprawdzić objawy i inpa pokazuje błąd
W przypadku czytnika nawet gdy będzie uwalony to inpa tego nie pokaże (chodzi mi o soft/laser czy jakiś zimny lut na płycie)
Niestety nie mam na inpie błędu nie pokazało.ale dzis była dziwna sprawa przez chwilę coą tam zlapalo fale i chwilę bylo slychac audycje radiową i znowu szumy;/.poprzedni właściciel wgrywal polskie mapy i menu.mogło mieć to wplyw na zepsucie softa czy cus takiego?juz lapie sie wszystkiego by znaleść przyczynę;/
-