Może miał ktoś podobny problem (niekoniecznie w X3) mianowicie pokrętło MENU nie reaguje na kręcenie natomiast sam przycisk działa jakieś pomysły koledzy.
Przy okazji żeby nie zakładać drugiego tematu, menu jest w języku angielskim. Żeby go zmienić trzeba wgrać na CD nowy soft, czy problem rozwiązuje sie w inny sposób???
E83 nie działa pokrętło nawigacji
-
- Zaawansowany forumowicz
pokrętło do wymiany / przeczyszczeniaMoże miał ktoś podobny problem (niekoniecznie w X3) mianowicie pokrętło MENU nie reaguje na kręcenie natomiast sam przycisk działa jakieś pomysły koledzy.
szczepciu pisze:Przy okazji żeby nie zakładać drugiego tematu, menu jest w języku angielskim. Żeby go zmienić trzeba wgrać na CD nowy soft, czy problem rozwiązuje sie w inny sposób???
trzeba wgrac nowy soft (mam taki)
-
- Zaawansowany forumowicz
szczepciu pisze:jakieś instrukcje co do demontażu pokrętła? Wystarczy podważyć czy jest jakiś inny sposób zdjęcia? No i kurka ską wziąść takie pokrętło, na alledrogo nic nie znalazłem
Jest trochę rozbierania , ciężko mi to przerzucić na tekst. Potencjometra nie kupisz. Trzeba szukać z używanego radia czy nawigacji.
poszło PWszczepciu pisze:jaka cena?