[E36]Ringi CCLF vs. Led SMD ???
-
- Małopiszący
Witam wszystkich
Ja natomiast wywaliłem ccfl i kupiłem Led SMD (ccfl byly ładne ale w moim przypadku bardzo awaryjne) (3 dokupione przetwornice i 2 niedziałajace ringi) dalem juz sobie spokój
uważam że SMD warte swej ceny efekt bardzo ładny ale wiadomo każdy chwali swoje. moge wżucić foty jesli to kogos interesuje.
Serdecznie Pozdrawiam
Ja natomiast wywaliłem ccfl i kupiłem Led SMD (ccfl byly ładne ale w moim przypadku bardzo awaryjne) (3 dokupione przetwornice i 2 niedziałajace ringi) dalem juz sobie spokój
uważam że SMD warte swej ceny efekt bardzo ładny ale wiadomo każdy chwali swoje. moge wżucić foty jesli to kogos interesuje.
Serdecznie Pozdrawiam
MIRO
jesli wiesz co to jest gwarancja to wrto było z niej skorzystac, a jesli wszystko sie dzialo po gwarancji i w krotkim czasie to radziłbym sprawdzic instalacje w aucie , nic nie dzieje sie bez przyczyny.mgorny1982 pisze:Ja natomiast wywaliłem ccfl i kupiłem Led SMD (ccfl byly ładne ale w moim przypadku bardzo awaryjne) (3 dokupione przetwornice i 2 niedziałajace ringi) dalem juz sobie spokój
Ja po użytkowniu 3 letnim ringow wymienilem raz przetwornice
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Witam ponownie,puki temat jeszcze istnieje to mam jeszcze jedno pytanie,otóż mam możliwość kupienia tanio lamp ZKW w bardzo dobrym stanie,obecnie mam lampy bosch ale już trochę wyeksploatowane,jak pisałem kilka postów wyżej zakupiłem Ringi CCLF i nie narzekam,świecą ładnie i puki co żadnych problemów,moje pytanie brzmi czy ringi CCLF będą pasowały do lamp ZKW bo z tego co wiem trochę się różnią od lamp bosch a chciałbym uniknąć takiego efektu jak na screenie
Chodzi mi o same spody ringów,czy będą się tak chowały w obudowie że nie będzie idealnego okręgu? bo z tego co wiem w lampach depo właśnie tak to wygląda a Ringów nie da się pomniejszyć ze względu na ich łatwą łamliwość.
Chodzi mi o same spody ringów,czy będą się tak chowały w obudowie że nie będzie idealnego okręgu? bo z tego co wiem w lampach depo właśnie tak to wygląda a Ringów nie da się pomniejszyć ze względu na ich łatwą łamliwość.