[E46] Tylne lampy diodowe - czy będzie się pokazywał błąd...
Jak dobrze pójdzie to jutro będę wiedział czy się oświeci błąd... Już się nie mogę doczekać...
P.S. Ale jedziemy po świętach, bo na pewno na święta Marcin coś posprząta... <lol>
Paffcio jak u mnie też będzie potrzebna ingerencja Marcina to się z Tobą zgadam i pojedziemy razem - sprzątaniem się też podzielimy... <lol>Paffcio pisze:zgadzam sietylko ma chulac jak ta lala
P.S. Ale jedziemy po świętach, bo na pewno na święta Marcin coś posprząta... <lol>
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT

zdziaszek pisze:Jak dobrze pójdzie to jutro będę wiedział czy się oświeci błąd... Już się nie mogę doczekać...
Paffcio jak u mnie też będzie potrzebna ingerencja Marcina to się z Tobą zgadam i pojedziemy razem - sprzątaniem się też podzielimy... <lol>Paffcio pisze:zgadzam sietylko ma chulac jak ta lala
Chcecie mnie wykiwać

Tak???

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie tam, nie chcemy Cię męczyć przed świetami, bo na pewno masz masę pracy w domu i nie będziesz miał dla nas czasu..._Marcin_ pisze:Chcecie mnie wykiwać
Tak???
Więc będziemy wyrozumiali i po świętach przyjedziemy...

Już wyżej pisałem że tylko jedne jedyne były takie na allegro...aaddriaannn pisze:jak juz tutaj ktos wspomniał trzeba patrzec jakie lampy sie kupuje. Kupisz gorsze i bedzie bład i trzeba kasowac.Kupisz troszke drozsze i bedzie wszystko OK wiec przed zakupem warto sprzedawcy sie zapytac
A co do błędu, to założyłem lampy i błędu niema. Tylko od czasu do czasu widzę jak diody z przeciwmgielnego "migną" (przypuszczam że chodzi o test oświetlenia). Raz tylko pojawił mi się błąd tylnego lewego światła - i chodziło o przeciwmgielne. Jak wyłączyłem i włączyłem z powrotem stacyjkę to już błędu nie było. Teraz muszę trochę pojeździć i się okaże jak to będzie podczas dalszego użytkowania.